Екс-депутата, який їздить з номерним знаком «ЯЦН ПДР», таки оштрафували

2
1778
Загрузка...

Резонансна історія з номерним знаком «ЯЦН ПДР», з яким їздить відомий журналіст і екс-депутат Чернівецької міської ради Василь Забродський, прогнозовано опинилась «під прицілом» нової поліції.

 

У вівторок, 29.03.16, Василь Забродський сам повідомив у Facebook, що його оштрафували, щоправда, не 160329-Zabrodsjkiy-shtraf-FB-fotoза номерний знак «ЯЦН ПДР»:

«Вийшов після прес-конференціі по ринку “Буковинському”, а тут “засада”. Ось і маю селфі, разом з протоколом. У цього екіпажу він ПЕРШИЙ. Уявляєте? Тепер от думаю може в суд подати? Буде перша судова справа у нових чернівецьких поліцейських…

Історія продовжується? Хоча всі розмови з поліціянтами були про незареєстрований номерний знак, штраф мені виписали за порушення правил в частині неправильноі зупинки. Зупинятись можна не ближче 10- ти метрів від перехрестя, а закінчується воно(перехрестя) в місці де закінчується ЗАКРУГЛЕННЯ. Чесно визнаю, не знав цього. Думав якщо до дороги 10 метрів, то нормально.
Але головне, що за іменний номерний знак штраф не виписали. А це означає, ЩО Я І ДАЛІ БУДУ ІЗДИТИ З ТАКИМ ЗНАКОМ. І навіть коли випишуть постанову, то до рішення суду я все одно можу іздити з вказаним знаком. За одне правопорушення нема подвійноі відповідальності.160329-Zabrodsjkogo-avto-shtraf
P.S. Ні на що не натякаю, але чомусь пригадалось, що всі наші відомі дисиденти в радянські часи сиділи по кримінальним статтям. Щоб не мати в’язнів сумління, радянська система судила Чорновола, Хмару, та десятки інших за хуліганство, згвалтування чи якісь побутові злочини. Може поліцейському “впадлу” було в протоколі писати ЯЦН ПДР?»

Чи послідує штраф за незареєстрований номерний знак? Напевно, довго чекати не доведеться…

fakty.cv.ua

***

***

Екс-депутат провокує нову поліцію номером «ЯЦН ПДР»

***

Нова народна «забава»: номера «ПТН ПНХ» міняють на «ЯЦН ПДР» (фото)

***

Алло, поліція?! «Крутий» LEXUS їздить у Чернівцях на червоне світло! (відео)

***

Загрузка...

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ