11 березня – благодійний концерт «Все починається з любові»

0
1007
Загрузка...

У п’ятницю, 11.03.16, у Чернівецькому муздрамтеатрі відбудеться благодійний концерт шоу-групи «Вікторія», в якому візьмуть участь і інші відомі виконавці та гурти.

 

Солістка шоу-групи «Вікторія» Вікторія Гатрич в інтерв’ю fakty.cv.ua зазначила:

«На жаль, суспільно-політична криза в нашій країні відволікла усіх від такої важливої теми, як онкохворі діти. А Україна – одна з лідерів смертності від раку у Європі… Тому наш коллектив, разом з благодійним фондом «Подаруй дитині життя», вирішив ще раз нагадати чернівчанам, що їхня небайдужість може врятувати чиєсь життя.

«Все починається з любові» – так назвали ми наш благодійний концерт, і сподіваємось, що кожен, хто долучиться до цієї події, принесе з собою частинку своєю любові та тепла свого серця.

На сцені Драмтеатру виступатимемо не лише ми, а й добре знані у Чернівцях танцювальні колективи «Golden Dream», «Колорит», «Неогалактика»; маленькі зірочки Молодіжного центру «Вікторія» – ансамблі «Малята», «Казка», гурт «Рута»; наш добрий друг Заслужений артист України Василь Данилюк та інші небайдужі люди».

Початок концерту – о 18:00. Квитки можна придбати в офісі фонду «Подаруй дитині життя» та у молодіжному продюсерському центрі «Вікторія». Довідки за телефоном 57-31-47.

Долучайтесь до доброї справи і насолоджуйтесь гарним мистецьким дійством!

fakty.cv.ua

***

Загрузка...

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ