АТОвець «зчепився» з помічником нардепа через неправильне паркування

3
2462
Загрузка...

Учасник антитерористичної операції (АТО) Євген Марусик («Карандаш») повідомив про інцидент за участю помічника народного депутата, який стався через неправильне паркування авто в центрі Чернівців.

 

Помічник був нардепа Григорія Тіміша – юрист Георгій Боднарюк, який «вписався» за водія-порушника правил дорожнього руху. А «Карандаш» за те, що викликав наряд ДПС, за його словами, отримав звинувачення у тому, що він виконує чиїсь завдання «гнобити» і «щемити» водіїв на іноземній реєстрації…

Євген Марусик так описав цю ситуацію на своїй сторінці в Facebook (стиль збережено):

«Сьогодні 04-02-2016 о 12:30 в м.Чернівці по вул. Головній, 44 (“Мальва”) побачив МУДАКА, інакшим словом його назвати не можу, на Mercedes ML270 на болгарських номерах (СВ 8230 АТ), припаркувався під знак “Зупинка заборонена” біля жовтої лінії та же й переднім колесом заїхав на тротуар. Викликав наряд ДПС, зателефонувавши на номер чергового. Хлопці приїхали доволі швидко (10 хвилин).

І тут почалось саме цікаве, разом з водієм (на відео в синій курточці) був помічник народного депутата Тіміша Г.І. юрист Боднарюк Георгій Васильович, директор МПП “ЮрСвіт”. Боднарюк почав мені закидати звинувачення у тому, що я виконую чиєсь замовлення і дію по інструкціям “гнобити” і “щемити” водіїв на іноземній реєстрації автомобіля. Що це я роблю після акції по КПП “Порубне”.

Працівники поліції відібравши у мене пояснення, склали протокол на порушення правил дорожнього руху №935081, в якому водій під диктовку пана Боднарюка написав наступне: “Я вимушений був терміново зупинитись, щоб зустрітись з помічником народного депутата для обговорення незаконних дій очільника митниці області”.

Ось таким чином я сьогодні, на думку горе-водія та пана Боднарюка, “ущємлял” права румуно-мовного населення області.

На відео видно, як припаркувалось це “чудо” та крайня розмова з двома особами, що згадані у пості.

Якщо хочете виправляти ситуацію – фіксуйте на фото-відео та викликайте по 102 наряд ДПС, а також не порушуйте правила дорожнього руху!

Слава Україні!

П.С. Шановні депутати, проведіть будь-ласка, зі своїми помічниками бесіду про те, що не потрібно порушувати закони України і не покривати тих, хто їх порушив і перекажіть народному депутату Тімішу Григорію Івановичу про його колегу. А тим більше за допомогою “корочки” помічника вирішувати якісь цікаві питання. Для мене особисто ця бумажка – лише “сфоткати” ФІО – не більше, не менше. Честь маю.
Відео додаю».

fakty.cv.ua

https://youtu.be/mc2N02nKsuQ

***

«Розборки» АТОвців і «наїзд» волонтерки на «цю шваль» – Яценюків, Бурбаків (відео)

***

Блокування в міській раді: Активісти готові судитися через заяву «Батьківщини»

***

Як АТОшники і влада обговорювали проблеми пільгового проїзду (відео)

***

Мер «застукав» у РАЦСі АТОвця, який 4 рази переносив весілля

***

АТОвець: Спершу хотів «відмазатись», але після перших загиблих буковинців передумав

***

Конкретні запитання владі щодо земельних ділянок для учасників АТО

***

Поранений в АТО про реалії «після»: Сам не піду, заберу з собою декількох тварюк

***

Починаються побутові конфлікти за участю «атовців»?..

***

Загрузка...

3 КОМЕНТАРІ

  1. На превеликий жаль більша частина АТОвців має відношення до військових дій тільки на папері, але це не забороняє їм бити себе у груди які вони захисники. Пофоткались на руїнах аеропорту. І вже герої. Тьху на таких. Шана тим хто дійсно там був. Це не в захист помічнику депутата, а в паралельний приклад

  2. Питання, яке висвітлене Євгеном Марусиком, який себе називає громадським діячем (скоріше, стукачем) не на стільки стосується неправильним паркуванням, наскільки заздрістю відносто осіб, які мають авто на іноземних номерах (як видно на фото, вздовж жовтої лінії кілька авто, серед яких авто на болгарських номерах). Саме на водія цього автомобіля громадський стукач/діяч Євгеній навів орієнтир працівників ДАІ.
    Даремно горе діяч зазначив про те, що нібито інцидент стався за моєю участю. Заява такого діяча в ДАІ в жодному разі не стосувалося мене. Напевно, діяч Євгеній мав нагоду, а може й честь мати справу з помічником нардепа в моїй особі. Має великий шанс попіаритись на фоні цього. Інцидент, насправді, створив сам Євген, вибравши з усіх порушників жовтої лінії саме авто з болгарськими номерами, таким чином, здавши свого співгромадянина з потрахами. Така собі дитяча гра „Ой, мамо, мене побили!” Ні, це не залишок військової тактики з зони АТО, а скоріше звичка „здати” своїх. Дивно, чий він учасник… ? А то…
    Не зрозумів до чого прив”язують інцидент неправильного паркування авто до моєї участі? А того, що я став на захист того ж самого громадянина України, як і діяч-учасник АТО, якого держава ніколи не запитає : „Чого ти взяв авто саме з іноземними номерами, якщо розмитнення і вартість авто доступна кожному пересічному громадянину України і рівень життя дозволяє купляти авто національного виробника?”
    Чому саме такого водія авто на інших номерах слід покарати? Так, Євген був свідком порушення, і, як свідомий громадянин, як він себе називає, повідомив ДАІ. Ми, з водієм цього авто також були свідками такого ж самого порушення з боку інших водіїв, які припаркувались вздовж цієї ж жовтої лінії, однак, як свідомі громадяни України, розуміючи те, що держава не здатна створити в місті Чернівці відповідні місця для паркування, а таких водіїв не варто чипати, бо і так їм вистачає своїх фінансових проблем, вирішили не повідомляти працівників ДАІ про це із-за несуттєвості, хоча патрульна машина була поруч. Інколи треба дивитись на реалії нашого життя, у людей достатньо своїх проблем, крім того, що відсутні належні умови для проживання, як цього вимагають європейські правила.
    Рівень культури Євгена Марусика, уродженця іншої області говорить сам за себе, особливо обізвавши свого компатріота МУДАКОМ, бо інших слів не має в своєму словникові. Порада, не маєш слів не мучай ж…, тобто не пиши через ж… Чомусь, зі змісту його статті, саме цікаве почалось те, що в цій ситуації був помічник нардепа…, якби не представився помічником, не було б так цікаво, можливо й цієї статті не було… А так зірка преси Євген попіарився з помічником депутата, розкрив „великий злочин” – здав українця на болгарські номера.
    Чинивши таким чином, я не думаю, що такий діяч буде мати великий рейтинг серед водіїв. Хай Бог береже його на пішоходному переході! Слід вивчити ситуацію, зробити висновки, а потім прийняти міри, якщо є в них потреба.
    Крім цього, діяч Євгеній має силу порушувати мої персональні дані, про яких я йому не повідомляв і дозволу на їх розповсюдження не давав. Суд може надати відповідну оцінку його дій.
    Не варто було свідомому громадянину України Євгену Марусику (рос. прізвіско „Карандаш”), учаснику АТО, якому відомо (можливо!) що означає порушення прав та ітересів інших національностей (як це було на Донбасі) хизуючись акцентувати на те, що він таким чином „ущемлял” права румуномовного населення області, оскільки, по –перше, розмови про це не було, по-друге, водій є чистим українцем, а я, як свідомий румун по національності, внаслідок цього ж інциденту, за моєю участю в якості помічника нардепа, сумніваюсь в тому, що Євген Марусик дійсно заслужив статуса учасника АТО , чи він дійсно свідомий громадянин (в т.ч. України) та схильний вважати його таким, що дійсно здатний запалювати міжнаціональну ворожнечу в Чернівецькій області, користуючись своїм статусом громадського діяча, який не відповідає ані формі, ані змісту по суті. Тому, заявляю офіційно органам прокуратури Чернівецької області відреагувати належним чином на так звану громадську діяльність Євгена Марусика і надати відповідну правову оцінку, про що повідомити мене особисто. Слава справжнім Героям!
    З повагою і порозумінням водіїв на іноземних номерах, які страждають від громадських стукачів,
    Георгій Боднарюк

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ