«Самопоміч» не претендує на посаду секретаря міськради

0
173
Загрузка...

Після невдалих спроб знайти кандидата на посаду секретаря міськради, який і влаштовував би мера та отримав би необхідні голоси від депутатів, заговорили про можливий пошук компромісної кандидатури серед менших фракцій.

 

Одна з них – фракція «Самопомочі» – ще раз наголосила, що не претендує на цю посаду. Про це повідомили на сторінці буковинського осередку партії в FB з посиланням на «МБ»:

Фракція “Об’єднання “Самопоміч” не буде висувати кандидатуру на пост секретаря Чернівецької міськради. Про це в коментарі журналістам повідомив лідер міського осередку “Об’єднання “Самопоміч” Віктор Гищук.

“Оскільки “Об’єднання “Самопоміч” не висувало кандидатуру на мера, то, гадаю, кандидатуру на посаду секретаря ми також не будемо висувати. Тому що ми є молодою командою. У “Самопомочі” абсолютно унікальний та своєрідний підхід в прийнятті рішень – окрім засідань фракції, у нас є ще внутрішня структура – дорадча рада, яка працює разом з фракцією. У неї входять громадські активісти, частина з яких навіть немає політичних амбіцій”, – сказав Гищук.

“Також я думаю, що ми будемо в конструктивній співпраці з демократичними силами. Поняття більшості або коаліцій у міській раді є нонсенсом, це більше формат Верховної Ради, тому що більшість чи коаліція формує уряд. У міських радах депутати мають займатися господаркою, дорогами, інтересами містян. Ми не будемо підтримувати провокативні заяви і настрої депутатів від “Рідного міста”, колишніх “регіоналів” та інші схожі заяви, проте ми відкриті до адекватного діалогу зі всіма без виключеннями силами, що є у міській раді. Ми є відкритими, прозорими та рішуче налаштованими на якісну роботу. Ми декларуємо публічний менеджмент, із максимальним залученням небайдужих громадян міста та експертного середовища”, – додав лідер “Самопомочі” в Чернівцях.

http://molbuk.ua/chernovtsy_news/104972

Враховуючи те, що мер Олексій Каспрук зауважив було, що наступною кандидатурою мав би бути учасник АТО, і саме в цій фракції таких є двоє, пошук можливого компромісу ще більше ускладнюється…

fakty.cv.ua

Каспрук своєю пропозицією «переплюнув» рішення щодо виконкому, яке ветував

Каспрук вважає, що на секретаря міськради треба пропонувати учасника АТО

Кандидатуру Сєхова на секретаря міськради депутати не підтримали

Загрузка...

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ