Грип – це сплановані епідемії фармацевтичних корпорацій? (відео)

1
764
Загрузка...

Понад пів сотні летальних випадків від грипу – такою є офіційна статистика від Міністерства охорони здоров’я України.

 

На Буковині ситуація з епідемією грипу теж непроста. Як зазначають лікарі, багато постраждалих перебувають в реанімації. Є і смертельні випадки. Цифри називають різні. При цьому слід врахувати, що цю неприємну статистику корегують і самі лікарі, адже цей штамп грипу віддає ускладнення на легені і є летальні випадки вже від пневмонії, хоча це теж жертви грипу…

Відомий журналіст і громадський діяч Василь Забродський публічно припустив, що ці штампи грипу – це бактеорологічна зброя від «аптеко-монстрів»:

«Грип існує. Але не як хвороба. Грип – це чітко сплановані епідеміі фармацептичних корпорацій. Всі ці так звані штами вірусу, ніщо інше, як бактеріологічна зброя, яку винайшли саме в лабораторіях цих аптеко-монстрів. Схема працює просто. В лабораторіі виготовляють вірус, який обов’язково приведе до смерті людини. Але діє він на якомусь генному рівні. І впливає тільки на певних людей, з певним геномом. На одного із десятків чи сотень тисяч. За час епідеміі минулого року від “свинячого” грипу померло не більше сотні людей на ВСІЙ планеті. Але ж скільки вакцини було продано? Скільки взагалі ліків було реалізовано переляканому населенню? Отож, висновок мій простий. Лікуватись потрібно часником з цибулею, чаєм з малиною і іншими народними ліками».

Його припущення – в унісон відвертостями від відомого вченого і фармацевта (нижче)…

fakty.cv.ua

***

***

***

Станом на 17 січня підтверджено 51 летальний випадок від грипу, – МОЗ України

Міністерство охорони здоров`я України та Державна санепідемслужба України поінформували про епідемічну ситуацію із захворюванням на грип та ГРВІ в рамках оперативного брифінгу, що відбувся 19 січня в Українському кризовому медіа центрі.

Міністр охорони здоров`я України Олександр Квіташвілі під час брифінгу, присвяченому епідемічній ситуації, повідомив, що станом на 17 січня 2016 року в Україні підтверджено 51 летальний випадок внаслідок захворювання на грип. У Вінницькій області зафіксовано 7 таких випадків, в Одеській – 20, Донецькій – 4, Рівненській – 3, в Кіровоградській, Житомирській, Харківській, Черкаській, Чернівецькій, Львівській – по одному, у Києві – 5. «Україна по захворюваності на ГРВІ та грип сьогодні знаходиться на рівні усіх європейський країн, тому приводів для паніки немає. Позитивом є те, що за останній тиждень зріс показник звернення хворих до лікарів та госпіталізації, це означає, що люди почали відповідальніше ставитися до епідситуації, і менше займаються самолікуванням. Нагадуємо, що не варто превентивно скуповувати ліки, аби не створювати паніку», – зазначив Олександр Квіташвілі.

За даними Українського центру із контролю й моніторингу захворювань МОЗ України, на сьогодні 17 областей наблизились до епідемічного порогу по випадкам захворювання на ГРВІ та грип. В двох областях цей показник перевищено – це Донецька та Рівненська області. Фахівці ще раз наголошують на необхідності звернення до лікарів осіб з групи ризику одразу після виявлення ознак вірусної інфекції.

Керівник ДЗ “Український центр із контролю й моніторингу захворювань МОЗ України” Любов Некрасова повідомила, що 98 % летальних випадків зумовлені штамом вірусу грипу типу А Н1N1. «За другий тиждень 2016 року питома вага дорослих, які захворіли на грип та ГРВІ збільшилася, тоді як дітей на 10 % зменшилася, порівняно з першим тижнем. Найбільше хворих реєструють в Києві та Київській області. Найменший рівень захворюваності фіксується в Закарпатській, Тернопільській, Харківській областях. Загалом, майже два з половиною мільйони осіб вже перехворіли на грип та ГРВІ», – додала пані Некрасова.

Карантинні заходи наразі введені в 16 регіонах: Вінницька, Дніпропетровська, Донецька, Житомирська, Закарпатська, Київська, Кіровоградська, Одеська, Полтавська, Рівненська, Сумська, Харківська, Херсонська, Чернівецька, Чернігівська області та місто Київ.

За словами виконуючого обов`язки Голови Державної санітарно-епідеміологічної служби України Святослава Протаса, обмежувальні заходи, зокрема, переривання навчання у школах, сприяють зниженню захворюваності у 2-2,5 рази. «Тому в Україні наразі перервано навчання у понад 4,5 тисячах освітніх закладах. Інтерактивна карта з детальною інформацією щодо обмежувальних заходів у певних закладах вже опублікована на офіційному сайті Головного управління Держсанепідемслужби у місті Києві, решта регіонів можуть опублікувати аналогічну карту для інформування про ситуацію. Зазначу, що профілактичні заходи грають вирішальну роль, тому діти під час перебування вдома не повинні відвідувати масові заходи. В цей час важлива особиста гігієна, раціональне харчування, дотримання режиму. Адже запобігти захворюванню легше, аніж його лікувати, не кажучи про трагічні наслідки, до яких він призводить», – зазначив пан Протас.

Прес-служба МОЗ України

***

МОЗ вживає необхідних заходів для забезпечення населення ліками проти грипу

Міністерство охорони здоров`я України досягнуло домовленостей з виробниками лікарських засобів «Таміфлю» – Компанією ТОВ «Рош Україна» та «Реленца» (Zanamivir) – компанією ТОВ «ГлаксоСмітКляйн Фармаюсьтікалс Україна» щодо термінових поставок в Україну цих необхідних препаратів проти грипу .

За інформацією ТОВ «Рош Україна», компанія готова здійснити постачання 5000 упаковок «Таміфлю» протягом двох тижнів в міжнародній упаковці, та протягом 8-9 тижнів у дозволеній україномовній упаковці. За інформацією ТОВ «Глаксо Сміт Кляйн Фармаюсьтікалс Україна», лікарський засіб «Реленца» буде в аптечній мережі та на складах дистриб’юторів з 18 січня 2016 року у кількості 1 124 упаковок.

Окрім того, МОЗ України проведено перемовини із Урядом Литви щодо надання Україні в якості гуманітарної допомоги 2 тис. 443 упаковки препарату «Таміфлю» та 27 тис. 645 упаковок «Реленци», що мають надійти також впродовж 2-3 тижнів.

МОЗ України будуть вжиті усі необхідні заходи щодо забезпечення зазначеними лікарськими засобами як медичних закладів, так і аптечної мережі.

Довідково:

Лікарські засоби «Таміфлю» (Oseltamivir) та «Реленца» (Zanamivir) згідно уніфікованого клінічного протоколу первинної медичної допомоги дорослим та дітям та «Гострі респіраторні інфекції» та Адаптованої клінічної настанови «Грип та гострі респіраторні інфекції», затверджених наказом МОЗ України від 16.07.2014 №499, є препаратами, рекомендованими для лікування грипу.

moz.gov.ua

***

Загрузка...

1 коментар

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ