У чернівецьких балерин – 1 і 2 місця на фестивалі «Зірковий парад» (відео, фото)

1
768
Загрузка...

Вихованки чернівецької студії класичного танцю «Балет» були представлені на Міжнародному фестивалі-конкурсі мистецтв «Зірковий парад 2015» у Львові у двох вікових групах і в обох отримали призові місця.

 

У старшій віковій групі (10-18 років) чернівчанок нагородили грамотою і кубком за 1 місце, а в молодшій групі (5-10 років) – за 2 місце.

Міжнародний фестиваль-конкурс мистецтв «Зірковий парад 2015» відбувся 27-29 листопада у міському палаці культури ім. Гната Хоткевича у Львові.

Враженнями від виступу на фестивалі з fakty.cv.ua погодилась поділитися учасниця старшої групи студії «Балет» – волонтер обласного відділення НОК України Маріанна Петік:151128-Lviv-balet-Petik-Marianna-

«До Львова нас їхало майже 3 десятка. Багато маленьких діточок віком від 5-ти рочків, і декілька старших до 18 років. Дітки дуже старались, але, на жаль, у першому танці вони трохи розгубились і отримали від журі всі 9-ки. Це теж висока оцінка, хоча, звісно, хочеться 10-ки. Зате від наступного танцю весь зал і навіть члени журі пустили сльозу. І поставили всі 10-ки! У цей момент я вперше за 11 років побачила сльози радості на очах нашої «другої мами» Віри Данилівни В’юги. За 3-й танець, який ми танцювали всім колективом, нам також поставили всі 10-ки, а 4-й танець танцювала тільки старша група. Називається він «Україна», поставлений під ліричну українську музику, танцювали ми в блакитних платтях з жовтими квітами і, звичайно ж, на пуантах. Схоже, нам вдалося вразити не лише публіку, а й членів журі, які поставили 4 десятки і одну 9-ку. Це було у п’ятницю.

В суботу ми цілий день гуляли чудовими вулицями Львова. Жили ми, до слова, в готелі «Lviv», який знаходиться в центрі міста навпроти неперевершеного оперного театру. Були ми того дня на екскурсіях на шоколадній і на карамельній фабриках, відвідали ресторани з асортиментом страв різних країн світу, були на різних площах міста і з нетерпінням чекали результатів конкурсу. Після того, як в неділю нам вручили кубок, медаль і одну грамоту за друге місце у першій віковій категорії (молодша група) і другу – за перше місце у другій віковій категорії (старша група), нас ще й запросили через 2 тижні до міста Києва ще на один конкурс. Дуже приємно».

Студія класичного танцю «Балет» існує вже  23 роки. Має вона почесне звання “Зразковий колектив студія класичного танцю «Балет»”. Займаються в студії дітки з 5 рочків і до старших вікових номінацій. Там навчають, в першу чергу, духовності і добру, а потім вже танцювальній техніці.

У студії «Балет» також ставлять постановки першого весільного танцю, можуть самі танцювати для на весіллях та інших урочистих подіях.

Вихованки студії беруть участь у різноманітних конкурсах в різних містах України, а також у благодійних концертах, корпоративах та інших заходах.

Занаття проводять у Палаці «Юність Буковини» та в хореографічному залі ЗОШ №27по вул. Сидора Воробкевича, 19.

Контактний телефон:  (050) 201-30-86 (В’юга Віра Данилівна).

fakty.cv.ua

ПЕРЕГЛЯНУТИ ФОТО:

Чернівецька студія «Балет» на Міжнародному фестивалі-конкурсі мистецтв «Зірковий парад 2015»

***

***

***

Загрузка...

1 коментар

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ