Чернівчанка – Перша віце-Miss Ukrainian Diaspora 2015 і Міс Чикаго (фото)

1
1698
Загрузка...

Одразу два титули отримала чернівчанка Віталіна Мельничук на конкурсі Miss Ukrainian Diaspora 2015, який відбувся 22.11.15 у Чигаго (США).

 

Віталіна, як ми вже повідомляли, навчалась на факультеті журналістики Чернівецького національного університету ім. Ю. Федьковича, а тепер другий рік як продовжує навчання у Чикаго. Як зазначила Віталіна, у конкурсі «Міс Українська Діаспора» вирішила взяти участь, бо вважає, що цей статус допоможе зробити внесок у розвиток Української діаспори.

Певний час чернівчанка лідирувала в інтернет-голосуванні, тобто у заочній боротьбі за титул Міс глядацьких симпатій. Але він дістався іншій учасниці. В останній момент вперед вирвалась Інна Костишена (Кам’янець-Подільський, Хмельницька обл.), чий результат зріз неймовірним чином.

Але головні корони були розподілені під час самого конкурсу 22 листопада. У підсумку переможницею була названа Євгенія Борідка (м. Гоголеве, Полтавська обл.). Чернівчанка Віталіна Мельничук отримала титули 1 віце-Miss Ukrainian Diaspora 2015 та Міс Українське Чикаго. Другою віцеміс стала Марта Петрушкевич зі Львова.

«Новоспечена» перша віце-міс Віталіна Мельничук відповіла на декілька запитань fakty.cv.ua.

Де відбувся конкурс? Наряди для виходу на сцену надали організатори чи самі учасники забезпечили себе?

Все відбувалося у Christian Heritage Academy, це така християнська школа для дітей. Костюми для 2 та 3 виходу нам надала дизайнерка Оксана Полонець. За день до конкурсу у нас була генеральна репетиція, яку ми почали зі служби та молитви за наш успіх та за мир в Україні. Це дуже об’єднало дівчат.

Для тих, хто стежив за інтернет-голосуванням, несподіванкою став ривок учасниці, яка, зрештою, «фінішувала» першою…

Усі дівчата перемовлялися між собою про міс глядацьких симпатій. Проте, навряд чи хтось буде викривати чиюсь можливу нечесну гру. Бо це некоректно ганьбити чи звинувачувати когось у цьому, не маючи доказів. Зрештою, конкурс мав зовсім іншу ціль, а не «викриття накручених голосів».

Ціль, слід розуміти, – попереду? Тобто використовувати титули в добрих справах?..

Так, володарки корон, несуть відповідальну місію – підняти Укрїнську Діаспору на вищий щабель, посилити вплив діаспори та звернути до себе увагу не тільки американців, але й усього світу. Також володарки корон займатимуться благодійністю, а саме допомогою сиротинцям та військовим. Це надзвичайно приємно знати, що ти можеш не тільки покращити чиєсь життя, але й, можливо, врятувати.

 

Зазначимо, що нещодавно Віталіна зробила перший крок до заміжжя. Її обранець – Андрій Собко, син відомого буковинського боксера – майстра спорту і судді міжнародної категорії з цього виду спорту (Іван Собко з Шипинців Кіцманського району). Вітаємо!

 

Цікаво, що на конкурсі виступала і зірка української естради Злата Огневіч. Як повідомляли напередодні організатори на сторінці проекту на Facebook, «наша зіркова гостя Злата Огневіч відвідала українську школу Св. Миколая та Український національний музей в Чикаго… Співачка в захваті від Українського Чикаго».
Учні хору школи Св. Миколая в неділю разом зі Златою співали одну з її пісень в концертній програмі конкурсу Міс Українська Діаспора… Сама артистка заспівала великий сольний концерт під час конкурсу.

fakty.cv.ua

***

Чернівчанка лідирує у голосуванні Miss Ukrainian Diaspora 2015 (підтримаємо!)

***

Буковинське фермерське господарство знову претендує на звання кращого в країні

***

Фермер шукає «сучасних доярок» на 100 грн. в день з проживанням і зручностями

***

«Сповідь» кандидата: про підкуп, фальсифікації, наївність, депутатство-спонсорство

***

Виборчі приколи: секретні телефони кандидатів, коти в під’їзді і «розборки» з тещею

***

Список Об’єднання «Самопоміч» до облради очолив зірковий Іван Гешко

***

Загрузка...

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ