Онлайн-конференція: Ставте запитання першим номерам Об’єднання «Самопоміч»

9
535
Загрузка...

Перші номери списків Об’єднання «Самопоміч» до Чернівецької обласної та міської рад готові відповідати на запитання від відвідувачів fakty.cv.ua.

 

В онлайн-конференції на fakty.cv.ua у п’ятницю, 16.10.15, візьмуть участь зірковий бігун Іван Гешко, який очолює список «Самопомочі» до обласної ради, та Богдан Ковалюкперший номер списку «Самопомочі» до міської ради.

На ваші запитання вони відповідатимуть з 17:00 і орієнтовно до 19:00.

Запитання (коректні, звісно) можна залишати тут, в коментарях, або надсилати на e-mail: fakty.cv@gmail.com (до 17:00 16.10.15).

150531-Heshko-Saskatun-marafon-pislya-sportbuk.com (10)

KovalukBogdan

Загрузка...

9 КОМЕНТАРІ

  1. Запитання до обох кандидатів:
    Ходять чутки, що за перші номери в партіях платять немалі суми, щоби забезпечити собі прохід в раду. Як ви стали першими номерами?

    Тепер запитання Івану:
    1. Ви вже були депутатом у Чернівцях. Як ви оцінюєте результати своєї депутатської діяльності в міській раді. І чи збираєтесь ви в разі обрання цього разу щось міняти у своєму депутатстві порівняно з минулим разом?
    2. Вас пов’язують давні стосунки з бізнесменом і депутатом Валерієм Чинушем. Чи нема у вас політичної залежності від нього?

    Запитання Богдану:
    1. Ви працюєте директором цегельного заводу, власником якого був регіонал Ватаманюк? Ви з цією партією ніяк не пов’язані?
    2. Які перші кроки або ініціативи плануєте реалізувати передусім в якості депутата міськради?
    3. Який відсоток приблизно планує набрати на виборах до міської ради ваша партія і чи є у вас або ваших однопартійців якісь кадрові амбіції. наприклад, щодо посади секретаря ради?
    4. Чому “Самопоміч” не висунула кандидатуру на мера? Яким ви хотіли би бачити наступного мера Чернівців, можете описати його ділові, людські якості, політичні погляди, при яких ваша фракція зможе з ним плідно співпрацювати?
    Дякую

  2. У вашей партии есть программа, конкретный план действий в случае избрания в обласную и городскую раду?
    Где можно ознакомиться с ней?
    И как лично каждый извас собирается работать на благо людей в качестве депутатов?

  3. Богдан, скільки часу вам треба в раді, щоби допомогти розібратися з нашою вулицею і щоби ми могли нарешті ходити не по окопах?

  4. Якщо можна, запитанню нашому славному бігуну. Ви ще бігаєте, збираєтесь підкорювати спортивні вершини? Чи не будуть депутатські клопоти тренуванням і роботі тренером, бо ви ж ще й тренером працюєте наскільки відомо?

  5. Іване, Богдане, з ким “Самопоміч” бачить себе у можливій коаліції у міській та обласній раді? І чи є партії, з якими ви за жодних обставин не хотіли би бути в одній коаліції?

  6. Як ви ставитесь до децентралізації влади? Які повноваження додаткові ви хотіли би отримати для місцевих рад, щоби приносити більше користі людям?

    Іван, Ви би не хотіли очолити облспорткомітет?

    Богдан, якби вам дали вибір очолити одне з управлінь міської ради, за яке могли би взятися і що хотіли би змінити порівняно з теперішньою роботою цього підрозділу?

  7. Запитання до Івана. Як зробити так щоби в нашому мікрорайоні Роша побудували хоч би одне міні-футбольне поле з штучною травою?

  8. За які кошти “Самопоміч” проводить виборчу кампанію? Це спільне запитання.
    А тепер окремим кандидатам.
    Іване, чому ви вирішили балотуватися до обласної ради, адже у попередніх списках ви були серед потенційних кандидатів до міськради?
    Наскільки добре ви знаєте свою обласну команду “Самопомочі”? Чи впевнені ви у своїх колегах і як вважаєте чи є серед них кандидати, на яких можливо впливають представники інших партій?

    Богдане, чи є у вашої партії якісь ідеї як зробити дороги у Чернівцях нормальними всюди, а не лише на центральних вулицях?

  9. Богдану: Які проблеми міста ви вважаєте найбільш актуальними і як ваша політична сила має намір їх вирішувати?

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ