Головна інтрига на ювілеї «Сонячної долини»: Пугачова до чи після Ротару (фото)

0
1724
Загрузка...

Супер концерт, лазерне шоу та інші сюрпризи організував для земляків депутат обласної ради і успішний бізнесмен Іван Семенюк з нагоди 10-ліття комплексу «Сонячна долина» (с. Бояни Новоселицького району) 18.10.15.

 

Побачивши на сцені таких зірок, деякі присутні жартома запитували: цікаво, а Пугачова буде виступати до чи після Ротару?

Насправді в ювілейному концерті взяли участь зіркові гості з Молдови Іон Суручану та ансамбль «Лаутари», Михайло Грицкан, суперфіналстка шоу «Голос країни» Тетяна Решетняк та інші.

До святкової програми увійшов і конкурс краси «Міс Сонячна долина», організований модельною агенцією «Шоу-Тайм» (Ліна Ільніцька). Головну корону отримала Вероніка Бурла з Глибоччини. Віце-міс стала Поліна Батир. А титул Міс глядацьких симпатій, який визначали за оплесками глядачів, дістався Лілії Мороз.

Серед гостей свята були кандидат у мери Чернівців Наталія Якимчук, екс-депутат Верховної ради України Артем Семенюк, Юрій Кушнір, Володимир Жаровський та інші відомі особистості.

Привітав ювілярів і зірковий бігун Іван Гешко, який очолює обласне відділення НОК України, де одним із заступників є власник «Сонячної долини» і меценат спорту Іван Семенюк.

Після лазерного шоу, яке увінчало святкову програму, Іван Семенюк повідомив землякам, що наступного четверга в Боянах відбудеться концерт зіркового співака з Румунії Фуєгу.

fakty.cv.ua

ПЕРЕГЛЯНУТИ ФОТО:

Ювілей комплексу “Сонячна долина”

***

Загрузка...

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ