Чернівчанка потребує нашої невідкладної допомоги (+фото, відео)

0
1214
Загрузка...

Портал Fakty.cv.ua ніколи не лишається осторонь проблем людських, які дійсно потребують нашої спільної допомоги. Хочеться зауважити, що всі небайдужі чернівчани, спільними зусиллями, змогли допомогти нашому земляку Миколі Дякону побороти онкологічне захворювання. 

Цього разу, подібної допомоги потребує ще одна непересічна особистість – Вікторія Шубкіна. Вона вже четвертий рік бореться, та хвороба не відступає після декількох операцій. Звісно проблематика й у великих коштах, яких Вікторії не вистачає.

“Вже скінчилося літо. За ці три місяці я зібрала вже 8000 євро. В цьому мені допомогли друзі, знайомі і зовсім незнайомі люди. Більше п’яти тисяч доларів зібрали в Америці та Канаді сім’я Угринюків: Степан, Наталія та Христина, сім’я Клименко Алли Василівни: Люба та Андрій Стецури. Майже півтори тисячі доларів зібрав серед своїх друзів мій добрий знайомий Костя, що проживає в Празі.
Хочу висловити слова безмежної вдячності всім, хто мене підтримує! Я вірю, що потрібна мені сума в 20 000 євро буде зібрана. Я з нетерпінням чекаю на операцію, бо це мій шанс на одужання.” – пише Вікторія.

“Вчора зробила знімок МРТ і виявилось, що пухлина збільшується. Необхідно терміново їхати на операцію, а необхідної суми я так і не змогла зібрати. На сьогоднішній день зібрано 9 500 євро!
Допоможіть мені, будь-ласка. Я ВАС дуже прошу!!! Мені більше немає до кого звернутися!!!”

Давайте разом допоможемо Вікторії – виграти поєдинок за життя! Номер карти Вікторії 4731 2171 0474 5896

Теми Дня Допоможіть Вікторії Шубкіній

Опубліковано Viktoriya Shubkina П'ятниця, 10 липня 2015 р.

Загрузка...

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ