1 вересня 2015 у Чернівцях: Каспрук-молодший теж пішов в «країну знань» (фото)

0
1102
Лариса Белова
Загрузка...

День знань, або, за версією школярів, прощання з літніми канікулами, відсвяткували 1.09.15 у чернівецьких навчальних закладах.

 

«Особливою» цього 1 вересня стала гімназія №7 (екс-ЗОШ №15), в яку повів свого першокласника і міський голова Олексій Каспрук. Гімназія встигла «наробити галасу» в інтернеті через те, що один із сайтів до «стандартної» інформації про те, що Олексій Павлович поведе сина в рідну і для нього колишню школу №15, додав (з певною іронією, мабуть),що там навчався і екс-член міськвиконкому Василь Продан. Через це здійнявся цілий «шкандаль», зате всі добре запам’ятали, в якій гімназії навчатиметься Каспрук-молодший. А вчитися він буде наразі в 1-Б. А в 1-А свою красуню доцю Аріну повів начальник БК «Стріба» Олександр Яновицький. Для нього це теж рідний навчальний заклад. Він ще й там тренує тепер юних баскетболістів, плюс старший син Сашко теж там навчається (6-Г). Це так, щоби відволікти від, як виявилось, скандальної теми «Каспрука і Продана у ЗОШ №15»:)

А ось задля святкування Дня знань у гімназії №6 на певний час перекрили частково вулицю Шептицького. Там теж було гарне свято.

«По-особливому» завжди сприймається це свято у першій школі – у самому серці Чернівців. Цього року «родзинкою» стало те, що випускниця ще радянських часів Лариса Белова виконала гімн ЗОШ№1, автором слів та музики якого вона є.

Фотогалереї будуть доповнені.

fakty.cv.ua

***

ЗОШ №1

1 вересня 2015 р. ЗОШ №1 м. Чернівці

***

Гімназія №6

1 вересня 2015 р., гімназія №6 м. Чернівці

***

Інші навчальні заклади (у т.ч. гімназія №7)

1 вересня 2015 р. у Чернівцях

***

Загрузка...

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ