Відео: Звернення Президента Порошенка до українського народу 31.08.15

0
689
Загрузка...

У зв’язку з трагічними подіями біля Верховної ради України (після ухвалення у першому читанні законопроекту про децентралізацію влади) Президент України Петро Порошенко звернувся до українського народу.

 

“Це була антиукраїнська акція. Всі учасники подій має понести відповідальність. Я за цим буду слідкувати”, – заявив Президент про сутички, які сталися під Верховною Радою після поперенього голосування за зміни до Конституції у частині децентралізації.

Він також прокоментував сьогоднішнє попереднє голосування за зміни до Конституції.

“Я свідомо йду на те, щоб поділитися частиною своєю влади на користь місцевих громад і підкрипити це відповідним перерозподілом фінансових ресурсів”, – заявив Порошенко.

Раніше прем’єр-міністр України Арсеній Яценюк зробив заяву про події під Верховною Радою. Він вимагатиме довічного ув’язнення для вбивці бійця Національної гвардії, який загинув під час зіткнень під стінами парламенту.

Раніше повідомлялося, сьогодні після голосування за зміни до Конституції під будівлею парламенту почалися зіткнення між правоохоронцями та мітингувальниками. Внаслідок сутичок постраждали більше, ніж сотня бійців Нацгвардії. Одна людина загибла.

hromadske.tv

Через Закон про децентралізацію під ВР почались сутички, є жертви… (відео)

Загрузка...

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ