Каспрук розповів як урегулювати конфлікт обленерго-водоканал і добився вибачень

1
626
Загрузка...

Мер Чернівців Олексій Каспрук, в контексті конфліктної ситуації, пов’язаної з критичною заборгованістю водоканалу перед обленерго, побажав енергетикам, «щоби і вам, і нам було погано».

 

У тому сенсі, що якщо їм буде добре, а «нам» (водоканалу) погано, це не варіант, бо мешканці залишаться без води, якщо водоканалу добре, а енергетикам погано – теж не варіант, бо обленерго не зможе отримувати належні їм кошти і виконувати свої робочі завдання, а щоби і одним, і другим було добре – просто нереально поки що.

Окремим рядком на брифінгу 10.08.15 Олексій Павлович відреагував на «ФБ-наїзди» Олексія Коломійця – нагадав Олексію Миколайовичу, що він член виконкому, а отже теж є частиною цієї ж влади, тому писати в соціальній мережі, що влада погана і т.п. – не лише некоректно, а й не дуже логічно. У тому ж ряду згадав і емоційний публічний коментар голови Асоціації готельєрів Чернівців Андрія Брязкала, який, грубо кажучи, образився на мера за «невизначену реакцію» на пропозицію щодо інформаційних стел для туристів.

Андрій Брязкало, у свою чергу, публічно, на своїй сторінці в ФБ, перепросив за ті свої «зайві» емоції:

«Можете мене привітати – я стаю популярним:) Глянув, звісно, брифінг Олексія Павловича! Відразу скажу, що вступати в дискусію не збираюся! Тим більше, що буває, що «у кожного своя правда»:) Вистачає на що витрачати енергію! Так, я також вважаю сторінку фейсбук “офіційною” платформою сплікування. Тому, в першу чергу, якщо Ви, Олексію Павловичу, вважаєте, що я у Вас «плюнув», то я перепрошую – не збирався ніяким чином Вас навмисно ображати, і вибачитися хочу відверто та щиро!
Так, погоджуся, що, можливо, те моє повідомлення було різким. Але коли ми обмежені по часу і хочемо змонтувати стели до Дня незалежності, і коли кожен день «на вагу золота», а ми навіть близько не розуміємо, чи розраховувати нам на підтримку від міста, чи ні… Діяти треба швидко! У Вас були свої емоції (про які я не знав та й, напевно, не маю знати), у мене – свої. У підсумку вийшло не так, як мало би бути:)
І справді, Ви сказали: розберемося, подзвони у п’ятницю, я нічого не обіцяю! І знову ж таки чудо фейсбук, і черговий респект Вам, Олексію Павловичу (одразу зауважу охочим потролити, що це не підлизування), бо реакція миттєва, і вже у п’ятницю пропозиція була підтримана!

Як так сталося, що сесія позачергова і так далі, я не знаю, основне результат, як казав великий Лобановський!

Власне, якби не час, який сильно піджимає, я, напевно, і не йшов би за допомогою… Зауважу, що перед тим, як йти просити гроші, я оббив пороги майже всіх фірм, котрі можуть виготовити такі стели, і я готовий «співати Вам оди» – тільки би вектор руху у розвитку туризму у нас співпадав і щоби була дійсно гідна підтримка позитивних ініціатив з міськради!
Тому перепрошую та дякую Вам, Олексію Павловичу, та всім 32 депутатам за підтримку насправді перспективної і важливої для розвитку туризму ініціативи! Докладу максимальних зусиль, щоб ці стели були європейськими та крутими!»

fakty.cv.ua

Брифінг 10.08.15 (Олексій Каспрук):

***

Де краще розміщувати інформаційні стели для туристів у Чернівцях? (опитування)

***

Ще одна образа на мера, або Чи потрібні Чернівцям інформаційні стели для туристів?

***

Загрузка...

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ