Напад на таксі і стрілянина у Чернівцях

0
1266
Загрузка...

Дорогою із аеропорту у вихідні невідомі напали на таксі служби “Чернівці” та його клієнтів. Відбулась і перестрілка…

“Мою машину переслідували на білому “Vito” ще з ресторану “День і ніч”, де я підібрав клієнтів. Чотири хлопці та дві дівчини, яких я віз, були в стані алкогольного сп’яніння. Вони щось наробили в тому ресторані, тому група людей хотіла їх наздогнати”, – розповідає таксист Іван.

Невідомі з білого буса наздогнали таксі, побили автомобіль таксі битою, а водія вдарили по руці.

Далі почалася бійка та стрілянина з вогнепальної зброї між нападниками та тими, хто був у таксі. Внаслідок стрілянини один із нападників був поранений.

Водію перекрили дорогу невідомі, тому він відмовився їхати далі. Тоді один із клієнтів вдарив Івана по обличчю і викинув з машини. Далі клієнти зникли на його таксі у невідомому напрямку.

Мікроавтобус таксиста Wolksvagen Transporter знайшли по навігатору, який було встановлено в салоні. Зараз він знаходиться у Першотравневому відділку міліції та чекає на експертизу. (Юлія Корд)

molbuk.ua

Про цей інцидент повідомляє і прес-служба обласного УМВС.

До Першотравневого райвідділу міліції звернувся 46-річний чернівчанин-працівник однієї із служб таксі та повідомив, що його автомобілем незаконно заволодів один із пасажирів. Аби з’ясувати всі обставини події, на місце виклику одразу виїхали правоохоронці.

Зі слів працівника таксі, він перевозив шестеро пасажирів. На одній із вулиць обласного центру їх підрізав мікроавтобус. Таксист зупинився і між пасажирами таксі та мікроавтобусу виникла суперечка, в ході якої молодик з «буса» пошкодив битою його автомобіль.

Коли ж таксист відмовився далі рухатись на автомобілі, пасажир витяг його із транспортного засобу, сів за кермо та поїхав у невідомому напрямку. Молоді люди із мікроавтобусу теж покинули місце події.

Правоохоронці вже встановили особи 7-х учасників інциденту. Це мешканці обласного центру, 5 хлопців і 2 дівчат, віком 20-22 років. Відомо, що молодик, який незаконно заволодів автомобілем таксиста, перебував у стані алкогольного сп’яніння. Транспортний засіб потерпілого міліціонери знайшли за місцем проживання зловмисника.

На місці злочину працівники міліції вилучили гумову кулю та інші речові докази.

Дії чернівчанина слідчі Першотравневого райвідділу міліції кваліфікують за ознаками злочину, передбаченого ч. 2 ст. 289 (Незаконне заволодіння транспортним засобом) Кримінального кодексу України.

Наразі призначено ряд експертиз та встановлюються всі особи причетних до цієї події. По завершенню слідства буде надана правова оцінка діям кожного із учасників даного інциденту.

 

СЗГ УМВС України в Чернівецькій області

Загрузка...

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ