Сексапільна солістка «NIKITA» малює… без одягу (фото)

1
1578
Загрузка...

«Залишаючи одяг, я роблю те, що приносить мені задоволення», – зазначила учасниця тріо NIKITA Даша Астаф’єва.

Співачка Даша Астаф’єва, яка, як повідомляє tsn.ua, еротично анонсувала вихід книги зі своїми віршами, неодноразово демонструвала багатогранність свого таланту. Крім вокалу і хореографії, артистка пише проникливі вірші і малює картини. Новими творчими проявами Даша любить дивувати раптово, а до самого творчого процесу підходить з властивою їй відвертістю.

Зараз левову частку вільного часу Астаф’єва приділяє живопису. Творчістю артистка займається винятково без одягу. За її словами, голе тіло для неї – можливість сконцентруватися на тому, що хвилює і переповнює в даний момент. “Залишаючи одяг, я роблю те, що приносить мені задоволення. Багато, звичайно, асоціюють ці слова з сексом, але такі думки – доля обмежених людей, – коментує Даша. – Оголеність зовнішня – один із виявів внутрішньої оголеності, справжності і щирості душі. Коли я залишаюся без одягу – все, чим би я не займалася, буде творчістю. Оголюючи тіло і душу, я відкриваю і нерви, кожною своєю клітинкою я реагую на те, що мене оточує”.

У Астаф’євої є мрія – зробити виставку своїх картин. На жаль, поки її реалізувати не вдалося – роботи розкуповують, ледь вони встигають висохнути. За словами артистки, коли люди настільки щиро просять продати ці картини, вона просто не може їм відмовити. Нагадаємо, Даша Астаф’єва без одягу прорекламувала сумочки. Співачка знялася в фотосесії в стилі “ню”.

 

Загрузка...

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ