Про Голлівуд та історичний екшн на Буковині (відео)

0
271
Загрузка...

Голлівудівські зйомки на Буковині – це не фантастика, а цілком ймовірні реалії в найближчій перспективі, – стверджує спортсмен, економіст, дипломат і актор Віктор Мігалчан.

Спорт загартував у ньому характер, а численні успіхи – азарт у досягненні більшого.
– Є різниця між тим, хто впав і лежить, і тим, хто впав і йде далі. Знов падає. Я набив дуже багато. Добре, і що?, – підкреслив чемпіон світу з ушу, чернівчанин Віктор Мігалчан. Більшість часу проводить він у Сполучених Штатах. Звідти у Чернівці привіз не лише нові чемпіонські медалі, але й можливості міжнародної співпраці. Знайшов у Каліфорнії 2 студії, готові інвестувати в український кінематограф і, що важливо, в українського національного героя. Такий тут, особливо в час війни, вкрай необхідний, певен Віктор, аби стимулювати народ до розвитку.
– Це буковинець а-ля часів Австро-Угорщини, який розмовляв багатьма мовами, був освіченим. Який не лаявся матом і не слухав шансон чи інший треш, – зазначив Віктор Мігалчан, дворазовий чемпіон USA Open з ушу. Українець-інтелектуал, що силою і духом перемагає суперника в бою. Таким його бачить Віктор. Патріотичний екшн із потужним політичним підтекстом і пропонував американцям.
– Це те, що зацікавило Голлівуд, і вони зможуть це продати, – наголосив Віктор.
Утім, до такого виявився не готовим український шоу-бізнес.
– У Штатах актори і люди творчі абсолютно вільно висловлюються. Це в нас трошки є. Якось навіть прозвучала фраза: “Це може зашкодити моїй кар’єрі”. Я кажу: “Ти що, плануєш на Росію працювати?”, – ділиться В. Мігалчан.
Тому поки що зупинились на історичному екшені з елементами магії і трилеру. Зніматимуть на Буковині. Наразі команда Віктора працює над сценарієм та бюджетом стрічки. Він переконаний, така співпраця між українцями та американцями тільки на користь країні: більше робочих місць, нові інвестиції в національну культуру, вихід на міжнародну арену і незалежність від східного сусіда. Думаючі іноземці, каже, не ототожнюють нас із росіянами.
– Зазвичай економісти кажуть, що попит створює пропозицію. Я з цим не погоджуюсь. Я кажу, що пропозиція створює попит. Ми створюємо продукт і створюємо на нього попит, – переконаний Віктор.
Життєвий, а не економічний досвід навчив Віктора дивитись на проблему ширше. Україні, каже, є чим пишатись, але вона ще не навчилась це презентувати і продавати. Головне – бажання, злагоджена команда і правильні орієнтири. За таким принципом живе і сам Віктор. Поєднує спорт, кіно, фінансовий бізнес і втілює проекти, які б відкривали Україну перспективною та багатогранною, без сала та горілки.

За матеріалом tva.ua

Примітка: деякі ЗМІ називають Віктора Мігалчана чемпіоном світу з ушу, базуючись на тому, що переможний для нього USA Open 2013, за його словами, був і чемпіонатом світу за версією однієї з федерацій, хоча офіційного підтвердження цьому поки що немає (і на сайті змагань теж не було вказано, що це чемпіонат світу, йшлося лише про відкритий чемпіонат США).

***

Загрузка...

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ