Побитий активіст і з лікарні «дістає» контрабандистів (про майже 40 тис. пачок цигарок)

0
465
Фото: obiectivdesuceava.ro
Загрузка...

Громадський діяч Ігор Жижиян, на якого днями напали невідомі, знову зверну увагу на контрабандні «дірки» на україно-румунському кордоні.

 

Як повідомив Ігор Жижиян, «на українсько-румунському кордоні, на ділянці Чернівецького прикордонного загону «Фальків», стовпчик №736, зпрацювала веб-камера, встановлена нашим активістом Миколою Петіченком. Чи мають долю із контрабанди наші прикордонники та «правоохоронці», не важко здогадатись. Тому довелося контрабандистів затримувати за допомогою поліції «Фронтієра» сусідньої держави. Чи потрібна нам така прикордонна служба? Запитання риторичне…»

А тепер про цю ж подію очима румунської сторони. Як повідомляє obiectivdesuceava.ro, 5.04.15, приблизно о 20:30, прикордонники на прикордонному пункті «Brodina» за допомогою приладів нічного бачення побачили поблизу державного кордону, в районі населеного пункту Straja, групу людей, які переносили багато пакетів цигарок в глиб Румунії. Порушники не відреагували на голосові сигнали, тож прикордонникам довелося зробити декілька попереджувальних пострілів у повітря.

Почувши постріли, порушники кинули коробки і побігли назад на територію України. Румунські прикордонники повідомили одразу про цю подію колегам з України, аби спільно розслідувати інцидент.

У залишених коробках виявили 38450 пачок цигарок різних марок (українського походження). Цигарки на суму 385 тисяч леїв були конфісковані. Прикордонники проводять розслідування з метою виявлення осіб, які причетні до відповідної злочинної діяльності.

fakty.cv.ua

Невинну людину звинувачують у побитті Жижияна (+Відео спростування)

Активіста Жижияна били монтировками… (нові факти)

Резонанс: Після побиття, з важкими травмами, до лікарні потрапив активіст Ігор Жижиян

Головою буковинської міліції може стати людина режиму Януковича

 

Загрузка...

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ