Новим керівником буковинської міліції таки став «донецький» (біографія)

2
2469
Фото: mvs.gov.ua
Загрузка...

У п’ятницю, 3.04.15, буковинській міліції представили нового керівника, яким, як і анонсував громадський діяч і активіст Ігор Жижиян, став донеччанин Сергій Пілігрім.

 

Представляв нового начальника УМВС України в Чернівецькій області заступник міністра внутрішніх справ України Олексій Руденко.

– Від імені Міністра внутрішніх справ України Арсена Авакова дякую Валерію Зінченку за роботу на посаді начальника УМВС України в Чернівецькій області. Бажаю йому успіхів у подальшій службі та нових професійних звершень, – цитує Олексія Руденка mvs.gov.ua. – Хочу підкреслити, що Пілігрім Сергій Вікторович, маючи великий досвід роботи на різних керівних посадах, зарекомендував себе гарним управлінцем, наділеним лідерськими якостями та відповідальним виконавцем. Тож я переконаний, що Чернівецьку область передаємо у надійні руки.

Зі словами вдячності та сподіваннями на продовження плідної співпраці виступили  перший заступник голови Чернівецької облдержадміністрації Володимир Куліш, голова Чернівецької обласної ради Михайло Гайничеру, Чернівецький міський голова Олексій Каспрук. На представленні т.в.о. керівника буковинської міліції також були присутні народний депутат України Максим Бурбак, прокурор області Микола Якимчук та начальник УСБУ краю Руслан Сторожук.

СЗГ УМВС України
в Чернівецькій області

Біографічні дані150403-Piligrim-mvs-gov-ua

Пілігрім Сергій Вікторович. Народився 2 липня 1962 р в Шахтарському районі Донецької області. У 1989 році закінчив Донецьку спеціальну середню школу міліції МВС СРСР, а в 1995 р. – Українську юридичну академію за спеціальністю юрист.

З березня 1986 р. вступив на службу в органи МВС. Починав на посаді міліціонера ПППСМ УВС м. Донецька, а потім був зарахований курсантом ДССШМ. Пізніше працював помічником оперуповноваженого і оперуповноваженим в ОУР Калінінського району РОВД, старшим оперуповноваженим УКР (управління карного розшуку), оперуповноваженим в ОВД і заступником начальника відділу УБОЗ, з лютого 1999 р. призначений на посаду начальника відділу боротьби з міжнародними ОПГ УБОЗ. З 2006 р. обіймав посади заступника начальника управління. З жовтня 2007 р. Пілігрім С. В. призначений на посаду першого заступника начальника УБОЗ ГУМВС України в Донецькій області. Останнім часом очолював УБОЗ УМВС в Полтавській області.

3.04.15 призначений начальником управляння МВС України у Чернівецькій області.

Загрузка...

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ