Нардеп від «Самопомочі» після скандалу з амурною перепискою в Раді склав мандат

0
392
Загрузка...

Народний депутат від Об’єдання «Самопоміч» Андрій Мірошник, чия амурна переписка в парламенті була оприлюднена в ЗМІ, 24 квітня 2015 р. склав мандат.

Про це повідомляється на офіційній сторінці політичної партії “Об`єднання “Самопоміч” у одній із 150424-zayava-Miroshnykсоціальних мереж, передає ІА Корупція Інфо

“Я далі вважаю, що бідний політик не побудує багатої України. Тим більше її не побудують політики, які прикидаються бідними. Я повертаюся до своєї улюбленої справи – телекомунікаційного бізнесу. Я завжди був вільною людиною і хочу надалі нею залишатися. Далі буду підтримувати важливі суспільні ініціативи, зокрема допомагати нашим славетним воїнам. Приношу вибачення усім виборцям, які вважають мою поведінку негідною честі їх представляти. Бажаю своїм колегам витримати весь тиск.”, – Андрій Мірошник.

korupciya.com

А ось інфо про сам скандал:

Гроші та Мальдіви: у Раді нардепа застукали на амурній переписціMiroshnykAndriy

Народний депутат від фракції “Самопоміч” Андрій Мірошник безпосередньо в сесійній залі ВР веде переговори про покупку туру на Мальдіви.

Відповідну переписку депутата зафіксував фотокор “Українських Новин” Богдан Бортаков, передає Корупція.інфо

Вартість туру для депутата з родиною становить понад 10 тисяч євро, що при “теперішньому курсі” 22,75 skandal-perepyska-Miroshnyk (1)грн / євро обійдеться депутату та його родині в 234 тис. гривень.

Дорогі тури для депутатів – звичайне явище. Якби не одна обставина – Андрій Мірошник опікується власне соціально незахищеними громадянами на посту секретаря Комітету ВР у справах ветеранів та інвалідів.

Цікаво також, що депутат при купівлі туру обманює когось, кого він називає “шефом”. Як пише сам Мірошник, цій людині він назвав ціну туру на 66 тис. гривень більшу.

“Шефу по 300 сказав. Він подумає. Для інфи”, – пише депутат.

Складно припустити, кого нардеп називає “шефом”. Можливо, мова йде про реального лідера “Самопомочі” Андрія Садового. Хоча, цим “шефом” може бути будь-який його бізнесмен, який оплачує тур депутата зі своєї кишені.

skandal-perepyska-Miroshnyk (2)

Загрузка...

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ