У Чернівцях, з аншлагом, показали фільм із “найпередовішої передової” війни

0
642
Загрузка...

У Чернівцях презентували документальний фільм про військові події на сході України “Добровольці Божої чоти” режисерів Леоніда Кантера та Івана Яснія. Зйомки в зоні бойових дій, у тому числі в селищі Піски та донецькому аеропорту, велися кілька місяців.

“Його показуватимуть у кінотеатрах по всій країні. Його побачать у Львові, Тернополі, Івано-Франківську. І на Східній Україні – в Харкові, Запоріжжі, Одесі. В Дебальцевому, в усіх містечках України”, – сказав Леонід Кантер. Також він зазаначив, що повезуть його по світу, на білше ніж 200 різноманітних фестивалів під назвою “Українці”, щоб показати які ми, що нас не зламати.

Героями фільму стали бійці «Добровольчого українського корпусу» та голова «Правого Сектора» Дмитро Ярош.  Переважно усі події фільму відбуваються на «найпередовішій передовій» – так у фільмі Дмитро Ярош називає Донецький аеропjрт, та у селищі Піски.

На показ стрічки у Кінопалац “Чернівці” прийшли і деякі герої фільму. За пів години до початку показу, в холі кінотеатру зібралася черга з третього на перший поверх. Тільки-но двері в переглядову залу відчинили, всі сидіння миттю заповнили глядачі. Для всіх бажаючих місця не знайшлось…

А на екрані були як кадри запеклих сутичок в аеропорту, так і побут бійців у селищі Піски. Режисери, вони ж оператори, були з хлопцями всюди. Вони з ними їли та спали і, звісно, бігли під кулі заради історичних кадрів. Фільм присвячений бійцям добровольчого українського корпусу “Правий сектор”.

Хто не зміг прийти сьогодні, зможуть переглянути стрічку у малому залі “Чернівців” з наступного тижня.

Fakty.cv.ua

Загрузка...

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ