Фото: У Чернівцях творчий вечір пам’яті Кузьми «Скрябіна» зібрав аншлаг

0
1835
Загрузка...

У середу, 11.02.15, у Чернівцях провели творчий вечір пам’яті зіркового українського співака Андрія Кузьменка (Кузьма «Скрябін»), який 2 лютого загинув в автокатастрофі

 

З ініціативою щодо організації вечору пам’яті виступив студент Буковинського державного фінансово-економічного університету Павло Остафійчук, якого підтримали інші студенти, і викладачі теж.

Вечір пам’яті Кузьми «Скрябіна» відбувся у «Целанівському центрі» по вул. Кобилянської. По правді, то таки «тіснуватий» зал був для такого заходу (хоча і за нього організатори дякують). Тож не дивно, що не лише в середині був аншлаг, а й з вулиці через привідкрите вікно за дійством спостерігали (згодом і одну колонку спеціально поставили на підвіконник, аби «вуличним глядачам» було краще чути).

Все було дуже зворушливо. Студенти і молоді викладачі співали пісні Кузьми, декламували його вірші, зачитували найцікавіші цитати з його відвертих висловів на різні теми, а особливо «на злобу дня», тобто про ситуацію в країні, про владу, про «особливості» нашого народу тощо. Про життєвий шлях Андрія нагадали Ірина Панчук і Тетяна Мицканюк. А Сашко Фагурел озвучив відібрані Галиною Остапець уривки з щоденника Андрія, записаного у 2011 р.

Не одна сльоза була пролита цього вечора… Найбільше, напевно, розчулила пісня «Мам» у виконанні Василя Ісарука.

Виступали також Ірина Євсюкова (власний вірш про Кузьму), дует Володимир Піддубний та Іванна Храпко («Мовчати»), Артем Марунчик («Місця щасливих людей»), Андрій Рибачук («Спи собі сама»), Ірина Єськова (власний вірш), Стас Дутчак («Історія»).

З «подачі» викладача БДФЕУ Юліани Баюрової, fakty.cv.ua пропонують фото звіт з цього заходу.

Георгій МАЗУРАШУ, fakty.cv.ua


***

Кузьма Скрябін до Порошенка і Ко: За скільки ви продали Україну?

***

Свідок аварії: смерть Кузьми – не випадковість (відео)

***

http://youtu.be/nRTxQB_DB50

***

***

***

Загрузка...

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ