Чернівецькі депутати не підтримали ліквідацію центру організації перевезень (відео)

0
155
Загрузка...

Попри чималу кількість відсутніх депутатів, продовжена 60 сесія Чернівецької міської ради доволі оперативно і позитивно вирішила більшість винесених на обговорення питань порядку денного.

 

«Родзинкою» сесії став візит міського військового комісара Юрія В’юна, який закликав депутатів прийти у військомат і пройти медкомісію, аби показати землякам позитивний приклад. Як відомо, декілька депутатів нині несуть службу в зоні АТО. А Василь Максимюк постраждав там від обстрілу і нині відновлюється після непростої операції на ногу.

Найважчим було питання «Про припинення діяльності юридичної особи МКП «Міський центр організації пасажирських перевезень» шляхом його ліквідації». Попри всі спроби міського голови Олексія Каспрука переконати депутатів підтримати цю пропозицію, голосів «ЗА» виявилось лише 28 (тобто недостатньо для вирішення питання). Сім депутатів не голосували, двоє утримались і 24 були відсутні, а Михайло Гросу був відсутній на момент голосування.

Олексія Павловича «провал» цього питання дуже засмутив, тому цій проблемі він присвятив багато часу на брифінгу після завершення сесії. Він зазначає, що немає логіки в тому, щоби інтереси пасажирів захищали посадовці, які утримуються за рахунок перевізників. І що за цю проблему критикували раніше його опонентів, а тепер критикують його. Проте для депутатів достатньо аргументів, напевно, ще не знайшли.

Як голосували з цього проблемного питання (поіменно):
150203-misjkrada-golosuvannya-tsentr-perevezennya

Звіти про сесію, а також саму сесію та брифінг мера дивіться нижче.

fakty.cv.ua

«Чернівці»

***

ТВА

***

Не вирішені питання

***

Чернівецький промінь

***

Сесія (прямий ефір)

***

Брифінг

***

 

Загрузка...

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ