У Чернівцях у День обіймів 2015 обіймалися… з пандою (фото, відео)

0
1016
Загрузка...

У непростий і трагічний час для України у Чернівцях перехожим на Центральній площі дарували позитив і гарний настрій з нагоди Всесвітнього дня обіймів.

 

Всесвітній день обіймів традиційно відзначається 21 січня. У Чернівцях організувати «вільні обійми» взялася громадська організація «ТВОЯ ІНІЦІАТИВА», яка, до слова, останнім часом проводить чимало цікавих заходів. У перехожих на Центральній площі на обличчях з’являлась щира посмішка від теплих обіймів, що стали такими доречними у холодний та похмурий день.

Головним героєм акції булла… панда, котра привертала особливу увагу дітлахів. Також неабияку роль відіграли яскраві плакати активістів, деякі з них дивували своєю оригінальністю.

Приємної атмосфери додавав музичний супровід, у якому було ключове слово «обійми».
На такі приємності, як зазначає керівник ГО «ТВОЯ ІНІЦІАТИВА» Олександр Погодін, люди реагували з грандіозним позитивом та вдячністю. Мовляв, у такий складний період вдосталь тривог і переживань, а такий захід змушує перебувати на хвилі радості протягом усього дня.

Однак були і чернівчани, які не проявляли великого бажання впадати в обійми незнайомцям. Щоправда, це були більше винятки. Отже, організатори та всі, хто потрапив під щирі обійми, отримав море яскравих емоцій.
Олександр Погодін також «окремим рядком» виокремив групу підтримки і організаторів заходу: заступник голови ГО «ТВОЯ ІНІЦІАТИВА» Андрій Солтисяк, координатор і журналіст Анастасія Лященко, фотограф Ірина Петеляк, інформаційна підтримка – Паблік «Це Чернівці, крихітко», SportBuk.com, fakty.cv.ua, телеканали «Чернівецький промінь», ТВА, 5 канал, ТРК «Буковина», боксерський зал «Колізей-Машзавод», партнер Павло Рудомьотов (сервіс «Магнат-Авто»), автор інформаційної листівки – Тетяна Рациборська.

fakty.cv.ua

 

Чернівецький промінь

***

5 канал

***

ПЕРЕГЛЯНУТИ ФОТО

***

Загрузка...

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ