Притула не міг заснути після виступу у Чернівцях

0
840
Загрузка...

У Чернівцях, з аншлагом, відбувся концерт Сергія Притули, з його “Вар’яти-шоу”. Мало того, що всі хто придбав квитки на концерт, зробили добру справу, бо виручені кошти йдуть на допомогу військовим, ще й отримали задоволення від витонченого гумору “Вар’ятів”. І також, з приємністю, не можемо оминути відчуття і безсоння Притули після виступу у Чернівцях, а саме у  Чернівецькому академічному обласному українському музично-драматичному театрі імені Ольги Кобилянської.

Цитуємо пост Сергія Притули після перфоменсу на своїй офіційній сторінці у соцмережі:

Цей концерт у Чернівцях був особливим.
По-перше, на нього ми з частинкою варятів добирались з Харкова всю ніч і цілий день. Три годинки “покимарили” у Києві, бо дорога була, як ніколи важкою: мокрий сніг, ожеледиця, туман… іноді все зразу. З Божою поміччю о 17.30, за півтори години до концерту, пришвартувались коло Драмтеатру.
По-друге, тільки вийшов із машини, одразу потрапив у коло чудових буковинських волонтерів на чолі з мега активною Наталкою, які завантажили мені пів-багажника устілок, які підуть в “бєрци” нашим воякам на Сході, а також зимову “кікімору” для снайпера. Власне, фоткались якраз на фоні того ж самого багажника:). Заступили все, соррі:))).
По-третє, за пів-години до концерту потрапив у обійми бійця 3-го батальйону 80-ї бригади ВДВ Віті Грека, з яким перетинались в луганській області, під час заїздів у зону АТО. Вітя зараз добуває відпустку вдома і зробив нам честь, завітавши на концерт “вар*ятів”!
По-четверте... за винятком одного новорічного корпоративу, “Вар*яти-шоу” не відвідували з гастролями Чернівці вже понад 2,5 роки. Ну от не складалось. Кілька разів пробували. Спочатку один клуб, потім інший паб. І все ніяк.”Не йшло”. І тут, після такої перерви, ми замахнулись,не мало не багато, на Чернівецький академічний обласний український музично-драматичний театр імені Ольги Кобилянської. І одразу АНШЛАГ!!! Скажу Вам по-секрету, що в Україні є три “балуваних” міста, де зібрати

Таки да, аншлаг!))
Таки да, аншлаг!))

аншлаг, особливо “не розкрученому шоу” дуже важко. З тих чи інших причин. Це Київ, Одеса та Чернівці. Тож повний зал сьогодні став нам справжнім подарунком за нашу працю! Щиро дякуємо, друзі! Низький уклін, Чернівці! Прийняли – як рідних! Повернемось весною!

P.S. Вчора мав розмову з одним з офіцерів вищезгаданого, підопічного, 3-тього батальйону 80-ї бригади. Нажаль, той Х*юндай Галопер, який ми привезли хлопцям восени, потрапив під “Град”. Гостро постало питання нового транспорту. Дуже символічно, що саме Чернівці додали коштів на те, щоб ми прикупили буковинському батальйону новий джип без відриву основної маси грошей, які надсилають фейсбучні друзі! Тобто, їх буде трохи взято, але основна маса – це кошти від концертів у Луцьку і Чернівцях!

P.P.S. Вперше я потрапив у Чернівецький драмтеатр восени 2007-го року, в складі об*єднаної трупи, яка складалась із акторів Театру на Подолі та ряду українських “зірок”, коли ми возили спектакль “Допомогти так легко або звідки беруться діти”. Збирали кошти на добудову трьох дитячих будинків сімейного типу. Був аншлаг! І зробили добру справу Вчора я вдруге ступив на сцену цієї архітектурної перлини, залу у якого є своя, неймовірна аура. Так, наше шоу не зовсім асосціюється з театральними підмостками, але… знову аншлаг! І знову зробили добру справу! Скажу відверто – емоції просто не дозволяють заснути. Це якийсь стан абсолютного щастя:))))))!

Також “легкий” P.S від Fakty.cv.ua: Може гумор і стиль Сергія не всім і до душі, але надзвичайно тішить, те що справжні патріоти нашої країни, роблять правильну і потрібну справу у цей важкий час, так би мовити, вбиваючи двох зайців – і людей трохи відволікають від страхітливої буденності, і для військових збирають ресурси. Слава героям!

Фото Сергія Притули

Fakty.cv.ua

Загрузка...

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ