Обіцянки мера Каспрука: що зроблено у 2014 році (відео)

2
359
Загрузка...

Kaspruk-10893907_883099658401160_871903031_nКерівники «приречені» бути публічними людьми. І справи їхні, звісно, переважно на виду. І виборцям цікаво або навіть корисно знати якомога більше про діяльність тих, кого обрали.

 

У цей непростий час, звичайно, і керманичам непросто. Адже «специфічних» викликів побільшало, а люди ж чекають реального покращення…

На очі потрапило інтерв’ю з тоді майбутнім міським головою Олексієм Каспруком в газеті «Захист» від 20.05.14. З нього можна зробити певні висновки – до чого прагне Олексій Павлович на посаді мера, що вдалося, а що ні (поки що).

Газета «Захист» №1 (159) від 20 травня 2014 року

Олексій Каспрук: не виплатимо премії чиновника, не відремонтуємо дорогу, закупимо менше комп’ютерів, але врятуємо життя дитині (автор – Юрій Петрюк)

– Це правда, що після виборів мера соціальні проїзні будуть відмінені?

«Цілковита неправда…
Думаю, Чернівці стане одним з перших міст в Україні, де почне працювати єдина соціальна картка чернівчанина, за якою можна буде отримувати усі пільги та допомоги, передбачені як на державному, так і на місцевому рівні…»

Про ліки для пенсіонерів

«Краще зосереджуся на тому, аби усі чернівецькі пенсіонери, інваліди, які мають пенсії менші за 2000 грн., і потрапили на стаціонарне лікування до міської лікарні, отримували весь комплекс необхідного лікування, в тому числі і ліки, безкоштовно. На це передбачимо додаткове фінансування в бюджеті, щотижня контролюватимемо цей процес, аби не було зловживань».

Про проблеми міста

«Всі ми добре знаємо проблеми нашого міста. Будемо їх разом вирішувати. Почнемо наводити порядок, займемося благоустроєм дворів, парків, скверів – місто має бути чистим. Охайним, гарним. Зеленим, зручним, в першу чергу для людей з обмеженими фізичними можливостями, безпечним для життя. Ремонтуватимемо дороги, міжбудінкові проїзди, ліфти, дахи, інженерні мережі, будемо намагатися закупити нові тролейбуси та автобуси, машини для прибирання снігу, збільшимо кількість контейнерів для сміття… Нарешті, треба вже збільшити споживання містом води з Прута, що дозволить здешевити водопостачання, підвищити енергоефективність житлового фонду, навчити прибутково працювати усі комунальні підприємства, перетворити ЖРЕПи у сучасні сервісні центри, які надають якісні послуги. Вкрай потрібно збільшити в місті кількість спортивних споруд, майданчиків, не лише збудувати басейни та спортивні палаци, центр творчості, але й зробити їх доступними для молоді. Все це реально. Знаємо як збільшити доходи міського бюджету, створити нові робочі місця, забезпечився рівні умови для підприємців, залучивши інвестиції для розвитку туризму і відкриття у місті нових наукоємних виробництв».

Про лікування дітей

«Не можу байдуже дивитися, коли маленька дитина важко хвора, потребує дорогого лікування, а батьки не можуть знайти коштів на операцію чи ліки. Це жахливо. Краще не виплатимо премії чиновникам, купимо менше комп’ютерів, не відремонтуємо якусь дорогу, але врятуємо життя дитині. Якщо коштів в бюджеті не вистачатиме, особисто буду ходити з шапкою по підприємцям, заможним чернівчанам, київським кабінетам і фондам, але у Чернівцях через відсутність грошей не помиратимуть діти».

Телеканал «Чернівецький промінь» присвятив окремий розширений сюжет діяльності Олексія Каспрука на посаді міського голови у 2014 р.

Як зазначає promin.cv.ua, 25 травня, разом із Президентськими, відбулися і вибори міського голови Чернівців. Городяни більшістю голосів обрали новим мером міста Олексія Каспрука. Що змінилося ​за цей час? Чи стали обіцянки реальністю, або лише залишилися порожніми словами? Чого змогла досягти команда нового мера, і чи не були високі амбіції простим піаром? І, нарешті, найголовніше – чи не розчарувались у своєму обранцеві жителі міста? Відповіді на ці питання дивіться у сюжеті Аліни Олевич.

ПЕРЕГЛЯНУТИ ВІДЕО

***

Олексій Каспрук: Найприємніша подія 2014 р. – син навчився читати

***

Каспрук: “Контракт із директором “Калинівського ринку” розірвано”

***

Брифінг Олексія Каспрука, без редагування про конфліктні ситуації

***

Чернівці, попри заборону, зустріли Новий 2015 рік салютами (фото)

***

Чернівці купуватимуть молдовські тролейбуси, в Україні нема?

***

Сесія міської ради, знову цирк, вручення золотих унітазів та травма Максимюка

***

Садовий підтримує зменшення кількості депутатів у Чернівцях

***

Депутати можуть непогано жити і із «заробітком 0 грн. на рік» (аналіз декларацій)

***

Скандальні «броніки-топіки» вилучили у бійців і повертають до Чернівців (фото)

***

У Чернівцях з’явився тролейбус “бажань”

***

Депутат – про «цирк» на сесіях, «тушок» і допомогу людям від «Чорної сотні»

***

Пішла на сесію міської ради, потрапила на «Привоз»

***

Загрузка...

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ