Фото: Буковинські волонтери відзначили новорічне свято в зоні АТО

0
654
Загрузка...

Машиною з продуктами та речами від Глибоцької районної ради на схід України поїхали місцеві волонтери Володимир Шевченко та Ігор Кузюк.

 

Вони виїхали від Глибоцької районної ради 30 грудня 2014 року машиною з продуктами харчування теплими речами, іграшками для дітей, бензиновим генератором, теплими зимовими берцами, акумуляторними ліхтариками, зимовими теплими бушлатами, медикаментами, які були надані бійцям в зону АТО депутатами районної ради, приватними підприємцями, учасником АТО, пенсіонерами, небайдужими жителями району, селищною та сільськими радами, ЗОШ, ДНЗ та НВК Глибоцького району.

Коробку шоколаду, як повідомляє на своїй сторінці в соціальній мережі Глибоцька Народна Рада, від себе особисто передав голова товариства інвалідів Баранович Микола Амбросович.

Також допомогу було передано в садочки та школи Луганської області, Станиці Луганської 2.

Генератор, тепле взуття, військові бушлати, ліхтарики, чай, каву, цигарки передали 80-тій десантно-штурмовій бригаді м. Лисичанськ.

Волонтери Володимир Шевченко та Ігор Кузюк відвідали м.Сєвєродонецьк, Новий Айдар, Щастя, Станицю Луганську 2.

За допомогою українських прикордонників та їх командира, в супроводі КРАЗа «Кугуар», волонтери районної ради передали продукти харчування в дитячий садок та школу.

Багато наших земляків, бійців зони АТО, отримали особисті речі, зокрема в м. Лисичанськ, Станиці Луганській 2, м.Штормове, с.Рубіжне.

Загрузка...

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ