Трохи смачненького

0
1197
Загрузка...

У Чернівцях у ресторані «Palazzo» пройшов XIII фестиваль з кулінарного мистецтва «Буковинська гостинність-2014». У рамках фестивалю пройшли такі конкурси:
– конкурс кухарів у номінації «Фірмова страва від кухаря».
– конкурс кондитерів у номінації «Україна понад усе».
– конкурс офіціантів у номінації «Майстри сервісу».
– презентація композицій з карвінгу.

А зголосились взяти участь наступні заклади: ресторан Рояль, ресторан Palazzo, Pub 34, Чернівецький хлібозавод(Цар Хліб), бар Молінон, ресторанний комплекс “Старе місто”, смт Глибока, РК Allure Inn, ЧТЕІ КНТЕУ,  Кооперативний економіко-правовий коледж, Чернівецький державний комерційний технікум.

За підсумками журі визначило переможців та призерів у декількох  номінаціях та вікових групах:

Номінація “Краща бенкетна холодна страва”: 
Дорослі:

Кульчицький Анатолій (кухар ресторану “Рояль”) отримав гран-прі та кубок Фестивалю;
Головата Христина (кухар ресторану “Рояль”) – золота медаль;
Ткачуа Анатолій (ресторан “Palazzo”) – срібло
Божиєвський Олександр (кав’ярня “Канапа”) – бронза.

Юніори:

Репчук Микола (студент ЧТЕІ КНТЕУ) отримав гран-прі та кубок Фестивалю;
Громик Крістіна (студентка Чернівецького державного комерційного технікуму) – золота медаль;
Андріоє Ольга (студентка Чернівецького державного комерційного технікуму) – срібна медаль;
Іванчук Іван (студент ЧТЕІ КНТЕУ) – бронзова медаль.

Номінація “Кращий кондитерський виріб”: 
Дорослі:
Колектив кондитерський дім “Ваніль” здобув золото;

Чубайко Тетяна (ПАТ Чернівецький хлібокомбінат) – срібло;

Демчук Юлія (ресторан”Palazzo”) нагороджена бронзовою медаллю.

Юніори:

Добрянський Павло (Чернівецький державний комерційний технікум) отримав гран-прі та кубок Фестивалю;
Слабонога Наталія (студентка Чернівецького торгово-економічного інституту КНТЕУ) – золота медаль;
Проданчук Марія–Джульєта (студентка Чернівецького державного комерційного технікуму) – срібна медаль;
Паращук Анастасія (студентка Чернівецького торгово-економічного інституту КНТЕУ) – бронзова медаль.

І трохи про атмосферу: цьогоріч окрім того що фестиваль надає можливість розвитку кулінарного мистецтва, підвищення професійної майстерності кухарів та кондитерів, а також підвищення професійного обслуговування, мав ще одну дуже важливу мету: організатори вирішили підтримати поранених хлопців із зони АТО, які зараз проходять курс лікування в військовому шпиталі. Організатори заходу відібрали кращі вироби кондитерського мистецтва і передали їх хлопцям. Також у приміщенні ресторану були скриньки від (Волонтерського руху Буковини) де люди які мали можливість, допомагали фінансово нашим хлопцям із зони АТО.  Майже у кожному виробі чи сервіруванні були присутні наші патріотичні кольори.

Антоніна ХОДОРКО, fakty.cv.ua

Фото: Володимир Ємчук

Загрузка...

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ