Резонанс: Частини тіла жінки вбивця розніс по різних смітниках

0
297
Загрузка...

Нелюдський злочин сколихнув 8 грудня спокійні зазвичай Чернівці. На розі вулиць Головної та Богдана Хмельницького у сміттєвому баці знайшли рештки людини. На місце одразу ж виїхали правоохоронці.

Тіло було настільки розчленоване, що експерти на місці не могли навіть точно встановити жінка це чи чоловік. Поки правоохоронці не уточнюють цю інформацію офіційно, але ймовірніше за все рештки належать літній жінці. Проте особу її встановити ще не вдалось.

Її рештки вбивця викинув у двох «альтфатерах» на розі вулиць Головної та Богдана Хмельницького, а також в ще один на розі вулиць Горького-Хмельницького.

Як розповіла керівник Сектору зв’язків з громадськістю УМВС Мар’яна Рева, тіло направлено на судово-медичну експертизу. За даним фактом відкрито кримінальне провадження за статтею 115 (Умисне вбивство) Кримінального кодексу України. Правоохоронці зараз відпрацьовують усі версії та вживають необхідних заходів для встановлення усіх обставин трагедії, а також осіб загиблої та зловмисника.

Востаннє подібні злочини у Чернівцях були зафіксовані майже 10 років тому. Тоді на проспекті Незалежності чоловік вбив свою подругу, тіло відніс у сусідній з будинком «альтфатер» та спалив.

Також 10 років тому був затриманий і останній серійний вбивця на Буковині, який вбив 4 жінок. Тіла своїх знайомих після вбивства він розчленовував та прикопував на присадибній ділянці поруч з будинком у Садгорі.

Олексій ПОНОМАРЕНКО, fakty.cv.ua

***

У центрі Чернівців у двох «альтфатерах» виявили розчленоване тіло…

***

Загрузка...

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ