Гана-Донецьк-Чернівці вимушений транзит

0
183
Загрузка...

За повідомленням 24tv.ua, 30 африканських студентів переїхали з Донецька на навчання до Буковинського медичного університету. Новый рисунок (2)Через військові події, тамтешній медичний університет не розпочав лекції вчасно, це і стало причиною переїзду. За більш, ніж рік в нашій країні африканські студенти-медики навчились писати українською, вже освоюють граматику та знають слова повсякденного вжитку. Чернівецькі викладачі їхньою працездатністю – захоплюються. І це за рік, африканські студенти спілкуються і частково навчаються українською мовою, а дехто з чиновників нарікає, на брак часу для вивчення “солов’їної”!Новый рисунок (8)

У цій групі – студенти із Гани, які переїхали до Чернівців з Донецька, і тепер навчаються в Буковинському медичному університеті.

В Чернівцях студенти-ганці освоїлись добре. Городяни їм сподобались щирістю, місцеві вулички ,кажуть, приворожили романтичністю. По-справжньому здивувала африканців українська погода.

Новый рисунок (3)В медичному університеті намагаються проводити більше спільних заходів для українських та іноземних студентів, щоб простіше долати мовний бар’єр. Також тут вивчають та підтримують традиції іноземних студентів, які, своєю чергою, кажуть викладачі – переймають українську культуру.

 Fakty.cv.ua

Загрузка...

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ