Фото: Спайдермен, Святий Миколай, Коза-дереза у Шевченківській у місті раді

0
300
Загрузка...

Незвичний десант висадився в одній чернівецькій районній раді, а може у людей просто очі відкрились і вони там вже давно сидять, та штанці протирають?!))) Сьогодні у Чернівцях в приміщенні Шевченківської районної у місті раді відбулась благодійна акція для діток з обмеженими можливостями, до Дня Святого Миколая.
Треба зазначити, що як зазвичай буває, діток та їх батьків не втомлювали розповідями, хто є спонсором свята, хто дав скільки грошей, а як кажуть одразу до справи. А головною  «справою» вечору було – створення гарного настрою та позитивних емоцій у маленьких чернівчан.
Малеча сьогодні побувала немов у казці, напевно це завдяки тому, що до діток завітав сам Святий Миколай або через те, що і дорослі і малі співали пісні з Козою-Дерезою, чи так вплинула на присутніх лялькова вистава, головне, що було весело і цікаво усім.  А це означає, що перфоменс вдався. Ще перед початком дійства усіх малих розмальовували, за бажанням, тобто на святі були присутні: пірати, феї, спайдермени та багато інших мультяшних героїв.
Під кінець свята, Коза-Дереза зі Святим Миколаєм та іншими аніматорами котрі розважали дітлахів, привітали всіх ще раз і подарували подаруночки.

Антоніна Ходорко, Fakty.cv.ua

Фото автора

Загрузка...

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ