Чи зачепить все-таки люстрація Ігоря Шкробанця?

0
384

Згідно з наказом Міністерства охорони здоров’я України від 5 листопада 2014 року №159-о, Ігоря Шкробанця призначено тимчасово виконуючим обов’язки генерального директора Державного підприємства “Державний експертний центр Міністерства охорони здоров’я України”. Це кадрове рішення викликало хвилю обурення буковинської громадськості. Нагадаємо, Ігор Шкробанець за часів Януковича очолював управління і департамент охорони здоров’я Чернівецької області.Був першим заступником голови облосередку Партії регіонів і членом «Партії Регіонів» з 2000 року. З Партії регіонів він вийшов тільки після розстрілу Майдану. Тобто виникає запитання, щодо критеріїв люстрації.

Але сьогодні, за повідомленням народного депутата Івана Рибака, подана низка звернень до міністра охорони  здоров’я щодо призначення Ігоря Шкробанця тимчасово виконуючим обов’язки генерального директора Державного підприємства “Державний експертний центр Міністерства охорони здоров’я України”.

– Подана низка депутатських звернень до міністра охорони здоров’я і я думаю, що це кадрове питання буде вирішено, – зазначив Іван Рибак.

 Fakty.cv.ua

Загрузка...

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ