Вакарчук розпочинає політичну кар’єру з суперечливих тез… (відео)

0
386
Загрузка...

Популярний співак Святослав Вакарчук офіційно оголосив про створення політичної партії «Голос», з якою він сподіваєтсья увійти до парламенту і впливати на політичне життя в Україні.

Те, чому він не балотувався у президенти, Вакарчук пояснив тим, що, на його думку, найважливіші речі, які впливають на долю країни, вирішуються у нас в парламенті, тому саме туди він прагнитему потрапити з новою партією.

Дехто вже встиг назвати «Голос» новим проектом Петра Порошенка. Неофіційно, звісно. Офіційно Святослав відмежувався від подібних впливів. Але, на жаль, співак-потенційний політик вже встиг і публічно пообманювати, акцентуючи увагу на тому, що він, мовляв, не виступав проти кандидата Зеленського, не закликав голосувати ні за когось, ні проти. Проте добре відомо, що його звернення щодо «голосувати не по приколу» і контекстні заяви були явно спрямовані саме проти Зеленського і на підтримку президента Петра Порошенка.

Варто звернути увагу і на серйозну суперечливість в основних тезах, які Вакарчук назвав дуже важливими і практично «заповідями» для нової політичної сили. У першій тезі він акцентує увагу на тому, що інтереси українських громадян, – понад усе. Але другою ж тезою практично нивілює першу, адже робить сам геополітичний вибір за громадян – Європа. А якщо раптом +50% співгромадян будуть, наприклад, за нейтральний статус? Як тоді ці дві тези мають ужитися? Ось так – дещо фальшиво і суперечливо Святослав Вакарчук стартує у політиці… Прикро…

Ось основні тези партії «Голос», які озвучив Святослав Вакарчук в ефірі телеканалу 11+»: «Перше: інтереси виборців і інтереси українських громадян – понад усе. Друге: наш вибір геополітичний – Європа. Третє: закон один для всіх. Черветре: вільна економіка без олігархів. І п’яте: влада підзвітна своїм громадянам».

Зверніть увагу, що Вакарчуку більше не довіряли, ніж навпаки, коли він приховано агітував проти Зеленського і за Порошенка, і не довіряють тепер, коли він оголосив ці тези, з якими йде у політику. Подивіться скільки під відповідними відео є лайків на підтримку і скільки навпаки:

***

***

***

***

Загрузка...

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ