Чобан: російські артисти – «пішли в ж…», а фільми забороняти – перебір

0
353
Загрузка...

Я абсолютно підтримую Володимира Зеленського, він безмежно талановита людина. Але принципово важливо не пускати сюди тих, хто показав себе ворогами України, – зазначив небайдужий буковинець Іван Чобан, який вдома був громадським тренером з футболу і встиг стати «ворогом» для місцевої влади, а в Німеччині «засвітився» у проекті Das Supertalent (UFA TALENTBASE).

Російських артистів, які підтримують агресивну політику Кремля щодо України, не треба пускати до країни, але забороняти фільми, у яких вони знімалися, – перебір, вважає Іван Чобан. Він каже, що повністю на стороні продюсера «Сватів» Володимира Зеленського (нині новообраного президента України) у скандалі навколо серіалу. Ще у листопаді 2017 р. Іван заявляв: «Пiшли вони в ж…! Нічого, крім ненависті, у мене до них немає. Влада не повинна пускати до України російських акторів, які підтримують агресивну політику Кремля, але це не означає, що фільми за їхньою участю потрібно заборонити в Україні».

Скандал із забороною в’їзду до України зірці серіалу «Свати» Федору Добронравову досі не втратив актуальності. 22 листопада 2017 р. стало відомо, що СБУ заборонила Добронравову в’їзд до України на три роки. Засновник «Студії “Квартал 95″», продюсер «Сватів» Володимир Зеленський виступив на захист серіалу. «Спочатку поборіть кумівство, а потім будете боротися зі “Сватами”», – звернувся він до СБУ.

«Відділімо мух від котлет. Я абсолютно підтримую Володю Зеленського. Абсолютно. Від початку до кінця. Він безмежно талановита людина, один із найяскравіших українців, що зробив для країни набагато більше, ніж більшість охоронців моральності разом. Що ж стосується серіалу «Свати» і артистів, які там грали, зокрема, Федора Добронравова, то я абсолютно впевнений, що людям, які паплюжили Україну, висловлювалися проти України, стріляли з української території по українській території, по наших солдатах із кулемета, як це робив Пореченков (чудовий актор, до речі), підписували листи на підтримку анексії Криму, нічого робити на території України», – зазначив Чобан. Він уважає, що такі артисти «свої мільйони» мають заробляти в інших країнах, але не в Україні. «Нехай свої мільйони вивозять з інших країн. Це їм санкції за те, що дозволили собі висловлювання проти суверенної країни. Наприклад, як колись шанований режисер Олег Павлович Табаков – про хохлів тощо. Це принижує тих, хто так говорить. І цим людям треба заборонити в’їзд на територію України. Arrivederci!» – каже Іван Чобан.

Проте якщо почати забороняти фільми за участю таких акторів, то можна дійти до тотальних заборон, продовжив він. «Я не дивлюся «Сватів», але абсолютно впевнений, що Володимир Зеленський має рацію. Не треба забороняти серіали через те, що там грають актори, яким заборонений в’їзд до України. Я наводжу приклад – серіал «Ліквідація», який я дуже люблю. Головний герой цього фільму – українське місто Одеса, це чудовий фільм. Але там знявся Михайло Пореченков – ну, чистий негідник щодо України. І що, через це забороняти серіал? То заборонімо тоді Кота Матроскіна через те, що його озвучував Табаков? «Будинок, який побудував Свіфт», «Той самий Мюнхгаузен» та «Звичайне диво», тому що їх зняв Марк Захаров. І ще «12 стільців» заодно… Марк Захаров, який через свою старість, видно, підтримав анексію Криму. Узагалі все заборонимо?!» – задається запитанням Іван Чобан.

А ви як думаєте? Чи для вас вже це питання втратило актуальність? Або, може, ви досі думаєте лише про результати президентських виборів?:)

***

Буковинець-випускник школи футбольних тренерів – на талант-шоу у Німеччині

***

Буковинець – про виступи у німецькій футбольній лізі та перспективи (відео)

***

Загрузка...

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ