Бурбак до кандидатів у президенти: Закликаємо вас: схаменіться!

0
166
Загрузка...

Чернівецький керівник фракції «Народний фронт» у Верховній зРаді Максим Бурбак публічно звернувся до кандидатів у президенти України 2019.

«З кожним наступним днем виборча кампанія починає нагадувати війну на знищення. Таке враження, що кандидати у президенти живуть за принципом – після виборів хоч потоп. Закликаємо вас: схаменіться! Знизьте градус протистояння. Збагніть нарешті, що виборча кампанія – це час дискусії, а не “ядерних бомбардувань”. Тим більше, коли на сході маємо реального спільного ворога, який тільки й чекає, щоб ми пересварилися тут між собою і стали слабшими. Кандидати, як майбутні президенти, мають передусім дбати про збереження держави. Лідер “Народного фронту” Арсеній Яценюк не висував своєї кандидатури – саме для того, щоб консолідувати патріотичні сили та не допустити розбрату. Це було його державницьке рішення. Ми маємо моральне право вимагати такого підходу і від кандидатів в президенти. Пам‘ятайте про Україну, не займайтеся дурницями. Ні на мить не забувайте, що реальна війна проти України триває. Концентрація російських військ на нашому кордоні залишається високою. Ворог чекає дестабілізації», – написав на своїй сторінці у Facebook Максим Бурбак.

Гарне звернення Максима Юрійовича до кандидатів у президенти. І справді треба «дбати про збереження держави», «ворог тільки й чекає, щоб ми пересварилися», не треба жити «за принципом – після виборів хоч потоп», треба «знизити градус протистояння»… Але погано, що сам нардеп поводиться навіть гірше, ніж ті кандидати в президенти, до яких він звертається… Регулярно вдається до публічних образ на адресу опонентів, поводиться зверхнено, некультурно, хамовито… З себе починати варто…

fakty.cv.ua

***

***

І цікаве доповнення до «портрету»:

Синдром Бурбака

Початок робочого тижня в парламенті почався з досить курйозної колуарної ситуації. Нардепу Максиму Бурбаку було запропоновано винести на розгляд питання про перевибори Чернівецької міської ради.
Ситуація ніби позитивна для “Народного фронту”, та ніби треба плескати в долоні, адже Бурбак вже не перший рік домагається винесення цього питання на розгляд народних депутатів. Однак, домагається, чи робе вигляд?
Максим Юрійович одразу ж попросив цього не робити, цікаво ж чому?
А все тому, що 226 голосів для прийняття цього рішення у Бурбака немає, голосів не дасть не те що “коаліційна більшість”, навіть група Авакова у “Народному фронті” не факт, що дасть голоси напередодні президентських виборів, адже Арсен ледь не єдиний з “кулявлобної” шайки, хто після виборів може залишитись “при справах”, тому і поводитиме себе в раді надзвичайно стримано у кадрових питаннях.
Скільки спічів Бурбака за ці роки ми чули, що у Чернівцях потрібні перевибори, а як до діла…
Скільки часу він маніпулював чернічанами та їх довірою..
Скільки мітингів та провокацій ми натерпілися..
Скільки бруду вилито містянами один на одного..
Нарешті на “понт” взяли не чернівчан, а баригу-депутата, якому більше личить роль першого хлопця на селі, а не голови фракції в парламенті.

Максим Бурбак, хочеш грати, грай красиво.

А поки, ви лиш дилетант-аутсайдер у цій політичній грі, яка явно далека від карткового “Дурня”, це шахи, де ви явно не король.

(Величко Ярослав)

***

У 2018-му найбільше «кнопкодавили» БПП-шники і фракція Бурбака

***

Богатиря Ільїна звільнили з роботи за критику на адресу Яценюка і Бурбака?..

***

Бурбак просить ВР розглянути питання перевиборів у Чернівцях (відео)

***

Бурбак пропонує розмістити пенсійне управління у приміщенні Нацбанку

***

Найцінніший подарунок Бурбака дружині – «так» у ЗАГСі (відео)

***

Кандидатуру нового начальника ЧТУ не погодили, на радість Бурбаку

***

Бурбак прославив «буковинських слонів» у програмі Майкла Щура (відео)

***

Бурбака надихнула вітальна листівка від Продана

***

Соратник Яценюка і Бурбака спростував інформацію про затримання

***

Загрузка...

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ