«Головний податківець» зустрів Новий рік 2019… на Говерлі (фото)

0
664
Михайло Сеничак і Олександр Крецький
Загрузка...

Найбільш «екзотичним», або навіть авантюрним, святкуванням Нового року, напевно, можна вважати зустріч 2019-го двома відомими чернівчанами… на Говерлі.

На найвищій горі українських Карпат Новий рік зустріли поновлений через суд на посаді Головного управління ДФС у Чернівецькій області, але так і не допущений до роботи Михайло Сеничак, та знаний активіст оздоровчого руху і тренер з рукопашного і універсального бою Олександр Крецький.

«Новорічна ніч на Говерлі.
Ось так ми проводжали/зустрічали старий/новий рік із Олександром Крецьким.
Вітання вам, дорогі друзі! Дякуємо за добро, позитив, натхнення. Здоров’я, вам, щастя і достатку!», – написав на своїй сторінці у Facebook Михайло Ярославович (фото – нижче).

– Ідея визріла під час розмови з Сашком Крецьким. 10 хв. і рішення було прийнято))), – прокоментував Михайло Сеничак fakty.cv.ua це авантюрне рішення.

– Були ще такі «авантюристи» на Говерлі у новорічну ніч?
– Зустрічали Новий рік чоловік 43-47 (точно не рахували). Залишились на нічліг чоловік 14-16. Інші спеціально піднімались без спорядження і в 0.30-0.45 пішли вниз. І правильно зробили, бо близько 2.00 год. на висоті 1700 м і вище розпочався дуже сильний вітер і снігопад…

– Як здоров’я після такого екстріму?
– Все ОК. Саша молодець. Необхідне спорядження, маршрут, запас на випадок НП. Без людини з досвідом там нічого потикатися. Тому більша заслуга його. Я здоровий. А піднімався після грипу )))

– Зв’язок був в дорозі і на Говерлі?
– Місцями дуже нормальний. Встигали ще й дзвонити-писати. Але в будь-яку хвилину телефон міг або замерзнути в зовнішній кишені, або бути мокрим у внутрішній )))) (бо ж одягнулися, звісно, належним чином, так що в дорозі навіть упрівали).

Насірову не дзвонили з Говерли?:) (нещодавно, нагадаємо, Сеничак написав Насірову заяву на звільнення і зазначив, що хоче зчинити з ним самосуд – fakty.cv.ua)
– Там я бачив у коментарях пораду від Петра Дмитровича (Кобевка – прим. fakty.cv.ua), що потрібно було Насірова взяти з собою… ) Відповідь дуже проста – з такими, як Насіров, у гори не ходять… )

В мережі Facebook ми знайшли ще «сліди» новорічних пригод на Говерлі. Наприклад, львів’янин Богдан Салій теж виклав фото (нижче) і написав: «На Говерлі в Новорічну ніч! На Говерлі було десь з півтора десятка наметів! Новий рік зустрічати зібралось десь чоловік 80… З Гімном, салютами, феєрверками і ватрою!!!». А знана універсальна спортсменка з Чернівців Любов Бойко розмістила і відео з «говерлівського новоріччя» (відео – нижче), з таким текстом: «Новорічна Говерла. Коли вже не могли боротися з снігом і самовідкопуватись раз за разом, то змінили курс і заперлись на найвищу точку України. І ні разу не пожалкували, бо неймовірна атмосфера, створена ще сотнею таких як ми, було вище всяких запланованих пригод. З Новим роком! А зараз за стінками намету шторм і ми думаємо як зібратись і спуститися в низ, вдалий початок, рік буде багатий на пригоди)»

Георгій МАЗУРАШУ, fakty.cv.ua

***

***

***

***

***

Загрузка...

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ