До Зеленського приєднались Садовий, Наливайченко і Каплін

0
691
Загрузка...

Першим кандидатом у Президенти України, який заявив про намір балотуватися на головний пост в країні, став Володимир Зеленський. Він свою заяву оприлюднив оригінально – у рамках новорічної програми на телеканалі «1+1» (замість привітання чинного Гаранта).

У перші дні нового року полку кандидатів у Президенти прибуло – до Зеленського 3.01.2019 р. приєднались екс-керівник СБУ Валентин Наливайченко (кандидатом у президенти висунув сьогодні всеукраїнський з’їзд партії «Суспільно-політичний рух „Справедливість“»), мер Львова Андрій Садовий (його висунула партія «Самопоміч») та нардеп Сергій Каплін (висунула Українська Соціал-демократична партія, 3 січня подав документи до ЦВК). І це не все. До Центральної виборчої комісії документи для реєстрації його кандидатом на посаду президента подав і лідер Аграрної партії України Віталій Скоцик.

Заговорили вже й про те, що в президенти зібрався і «головний комуніст України» Петро Симоненко:), попри те, що Компартія наразі заборонена в Україні. За його словами, рішення про участь в президентських виборах було прийнято на 54 з’їзді КПУ 3.01.2019 р.:

***

На дійствах, пов’язаних із висуненням кандидатів у Президенти, «засвітились», звісно, і буковинці.

***

***

Загрузка...

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ