Андрій Павлович змінює професію: Не заплатили за воду – тоді Жилкін йде до вас!

0
1043
Андрій Жилкін активний і у пропаганді здорового способу життя
Загрузка...

Громадський активіст, ведучий програми «Довели» на телеканалі «Чернівецький промінь» і автор критичних постів про проблеми у Чернівцях Андрій Жилкін на деякий час «зник» з публічної площини, але обіцяє повернутися з дуже цікавими, резонансними відомостями.

Свою «ФБ-паузу» Андрій Павлович Жилкін пояснив на сторінці ГО «Старе місто»:
«Шановні мешканці нашого міста!
Вітаю всіх з минулими та прийдешніми святами!
Вибачаюсь перед своїми читачами , що деякий час я не робив постів і не так часто з’являвся на сторінках ФБ. Це пов’язано з тим, що в мене виникла можливість приймати участь у вирішенні проблем міста не тільки, як громадський активіст, а й як співробітник комунального підприємства. Минув місяць, як я взяв на себе відповідальність очолити ділянку абонентного відділу по юридичним особам КП «Чернівціводоканал».
Наразі, основними пріоритетами моєї роботи є боротьба з погашенням заборгованості юридичних осіб, порушень термінів повірки лічильників та незаконним користуванням водопостачання та водовідведення: відсутності укладеного договору на послуги, користування послугами водоканалу без опломбування, присутність обвідних не опломбованих ліній, і т.п. порушення.
Про все це я поділюся (а, повірте, є чим) з вами в наступних публікаціях.

**Р.S. Але, все рівно, я намагаюся приймати участь та робити все, щоб допомогти з вирішенням проблем, які ви мені надсилаєте у приватній формі».

У коментарі fakty.cv.ua Андрій Жилкін натякнув, що незабаром можна буде дізнатися дуже цікаві відомості про ду-у-уже відомих чернівчан, які місяцями не сплачують за воду, хоча ду-у-уже зрозуміло, що для них не є проблемою розрахуватися за спожиту їх організаціями воду… Чекаємо;)

***

***

***

Загрузка...

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ