Чернівчани – у призах на Фестивалі інтелектуальних ігор «Баюнале-2018»

0
470
Загрузка...

Найвище досягнення для чернівецьких команд за всі роки проведення престижного фестивалю інтелектуальних ігор «Баюнале» записав до свого активу на цьогорічному інтелект-форумі у Вінниці колектив «5 елемент – ASD».

У фестиваль інтелектуальних ігор «Баюнале-2018», який був організований за підтримки товариства «Просвіта» з нагоди святкування Дня української писемності та мови, взяло участь 34 команди з різних куточків нашої країни. Серед гостей фестивалю було багато визнаних «знавців» популярної у світі гри «Що? Де? Коли?».

Приємно зазначити, що серед фаворитів змагань значились і буковинські інтелектуали – єдиний представник нашого регіону команда «5 елемент – ASD». Чернівчани (до речі, минулорічні переможці турніру зі спортивного «Що? Де? Коли?» в рамках «Баюнале-2017») й цьогоріч продемонстрували свій високий клас, здобувши почесне високе ТРЕТЄ місце за підсумками фестивалю, обійшовши серед інших і потужну київську команду «Восени» (в складі якої грали відомі гравці телевізійного «Що? Де? Коли?»).

За всі роки проведення фестивалю інтелектуальних ігор «Баюнале», як підкреслюють fakty.cv.ua, це найвище досягнення чернівецьких команд. Перемогу ж здобула яскрава київська команда з досить оригінальною назвою «Котики-муркотики», а другу сходинку змагань посіла команда зі Львова – «Donkey Hot».

Приємно, що вкотре Чернівці довели, що є ІНТЕЛЕКТУАЛЬНИМ містом. Інтелектуальна формація «5 елемент» висловлює велику подяку IT-компанії «ASD» за серйозну фінансову підтримку та за допомогу в розвитку інтелектуального руху на Буковині. Бути розумним – бути успішним!

Цей захід відбувся 10-11 листопада 2018 р.

Фото:

***

Баюнале-2018-Турнірна-таблиця

***

Загрузка...

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ