Каспрук: Тупо “порішали” з перевізниками і все…

0
198
Загрузка...

Приватники вийшли на відновлені автобусні маршрути №11 та №12.

Переконаний, що частина чернівчан задоволена, – зазначає усунутий з посади міського голови Олексій Каспрук. – Однак є кілька але…
– вже по 5,
– без пільгового проїзду (обіцяють він буде… потім, можливо, колись…),
– возять ті самі перевізники, які не хотіли возити наші “м’які місця зі специфічним запахом” по 4 грн. і якість перевезень жодним чином не змінилась.
Але це таке… вторинне…
Найголовніше, що Продан і компанія вперше за роки зірвали виплату заробітної плати працівникам ЧТУ. Водії, кондуктора отримали її частково і то не всі…
Ситуація в колективі напружена. Особливо у тих, хто працює на маршрутах №6, №1 та новому №8. Приватні маршрутки повернули, а плани виручки водіям та кондукторам тролейбусів не переглянули. Працівники суттєво втрачають в заробітку.
Такими діями “нова влада” стимулює звільнення дефіцитних працівників і відповідно знищення комунального підприємства.?
Велику тривогу викликає те, що піддається загрозі життя та здоров’я чернівчан. Вже у перший день на цих маршрутах відновилися перегони між тролейбусами та маршрутками за пасажира. Жодної гарантії, що така ситуація не завершиться нещасним випадком немає. Прошу патрульну поліцію звернути на це увагу і оперативно карати порушників.
Не розумію, чому за 1,5 місяця Василь Продан не призначив керівника ЧТУ, який би мав повне право захищати своє підприємство та права трудового колективу.
Не призначення керівника ЧТУ було однією з претензій для мого усунення з посади. Так рвалися керувати тролейбусами Ковалюк, Бурега і Чесанов… І шо?
Досі не оголошено тендер на виготовлення транспортної моделі, конкурс на визначення перевізників і багато інших стратегічних речей…
Тупо “порішали” з перевізниками і все, – резюмує Олексій Каспрук у розміщеному на правах реклами у Facebook дописі.

***

***

***

Загрузка...

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ