Громадський діяч на каналі ТВА знайшов «сліди кума Путіна» (відео)

1
577
Загрузка...

«Перший український журналіст, акредитований у «ДНР», – Роман Реведжук з Івано-Франківської області, у програмі «Наскрізь» на телеканалі ТВА «знайшов сліди Медведчука».

Останнім часом Роман Реведжук (якого 112 канал називав «першим українським журналістом, акредитованим у «ДНР») в публічній площині жорстко захищає чинного Гаранта від «критичних стріл». Хоча не так давно у нього була зовсім інша риторика щодо Президента: «…Президент страны — это тот же олигарх, против которого мы стояли на Майдане. …Пока бизнес будет у власти, до тех пор не будет у нас государственности, до тех пор у нас не будет страны».
(Помічник-консультант народного депутата від БПП Роман Реведжук про Петра Порошенка, 7 квітня 2016 р.)», – цитує Романа Святослав Вишинський.

https://youtu.be/YZcf9JuPE4w?t=1m8s

Свого часу доволі резонансними були деякі репортажі та висловлювання Романа після поїздок на непідконтрольну нашій владі територію України. Але це деталі. Тут мова про інше. Роман Реведжук виступив у згаданій програмі на телеканалі ТВА в якості такого собі експерта і знавця «агентів кума Путіна» (Медведчука), чи як би це ще назвати. Можете подивитися самі цей «політ фантазій»:

***

На ці «пошуки ворогів» декількома постами відреагував Святослав Вишинський, який є автором і ведучим декількох проектів на телеканалі «Чернівецький промінь».

Наприклад:

«ДОВГА РУКА КРЕМЛЯ

Одного блогера тривожить рука Віктора #Медведчук на Буковині. На його місці я був би обережніший у висловлюваннях, коли в розпал АТО він сам працював на телеканалі біглого олігарха Сергія #Курченко та екс-міністра внутрішніх справ Віталія #Захарченко. Що, за іронією долі, тепер належить Віктору Медведчуку.

Івано-франківського «журналіста» дуже болить, що з чернівецької Ратуші «винесли» бургомістра. Але Вас це не повинно дивувати: народний депутат Олег #Барна, в якого Ви, як «незалежний» журналіст, працюєте помічником — у 2015 р. подав чернівчанам приклад, виносячи з парламенту Арсенія #Яценюк.

Нагадаю, депутат Максим #Бурбак, на чиєму телеканалі івано-франківський блогер проводить «розслідування», тогочасні спроби відставки Уряду і розвалу парламентської коаліції називав роботою в інтересах Кремля. Тож, шукаючи руку Віктора Медведчука, будьте обережні: при правильній подачі нею можете стати Ви».

Слід зазначити, що сам Роман уточнив, що давно вже не є помічником Барни, ще до того, як той виносив Яценюка (резонансна подія), і що вони просто друзі і не більше.

«ВИШИНСЬКИЙ І МЕДВЕДЧУК

Односкладні мантри про «зради», «перемоги», «ригів» і «запроданців». Кожен наступний шедевр ТВА — нове занурення у вегетативну свідомість. Атрофія дискурсивного мислення, відкритої дискусії та раціональних аргументів. З фігового листочка читає помічник депутата Олега #Барна, який за скоромне виносив Арсенія #Яценюк.

«Зняли мера, знімуть тризуб, потім прапор, а потім за необхідності й проголосять Буковинську Народну Республіку під патронатом Румунії, на чолі котрої стане Василь #Продан». Якщо ви думаєте, що дно досягнуте — ви помиляєтесь. Падати ще далеко».

«ЖУРНАЛІСТИ ЗА ВИКЛИКОМ

Передаю палкий привіт колективу телеканалу ТВА, який самовіддано бореться з «руками Кремля» і буковинським сепаратизмом. Схоже, «рукою Кремля» виявились саме ви. Це — посвідка «експерта» ТВА, який в ефірі програми «Наскрізь» 31 серпня звинувачував мене і колектив «Чернівецького променя» в роботі на Віктора Медведчука.

Запис ефіру: http://youtu.be/rvw5SxK5or4

У 2014 р. акредитований Донецькою Народною Республікою від телеканалу «112», який на той час належав екс-міністрові внутрішніх справ Віталію Захарченку, а нині перейшов до Віктора Медведчука. Як «незалежний журналіст», підпрацьовує помічником депутата, що за одне місце носив Арсенія Яценюка.

Показово, що своє «розслідування» журналісти ТВА не наважились озвучити персонально. Тому запросили «експерта» з Івано-Франківська, який зачитав замовлення із листка. Нагадаю, директор ТВА Вадим Пелех любить звинувачувати оточуючих у боягузстві. Вадим Володимирович, мужньо — відповідати за слова».

Сам Роман Реведжук пояснив: «Я коментував виключно з того, що є у розпорядженні по результатах нашого розслідування. Все решта мене не цікавить. Це поверхня з тої інформації, яку можу озвучувати. Що стосується вашого внутрішнього, мене не цікавлять політичні розборки, я працюю по напрямку антиколаборант».

***

Ну, і, напевно, було б несправедливо не «засвітити» тут і відеозвернення «народного бургомістра» Володимира Дідуха-Кобзаря – щодо того ж Реведжука. «Зажигає» Володимир Іванович:)

***

«Флешмоб» з номером «ЯЦН ПДР» підтримали за межами Буковини

***

Свідок аварії: смерть Кузьми – не випадковість (відео)

***

***

***

***

Загрузка...

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ