Бурбак пропонує розмістити пенсійне управління у приміщенні Нацбанку

0
153
Загрузка...

Чернівецький керівник фракції «Народний фронт» у Верховній Раді Максим Бурбак вважає, що у приміщення, яке звільняє у центрі Чернівців обласне управління Національного банку, варто розмістити обласне управління Пенсійного фонду, а для Музею міста, мовляв, нехай депутати підшуковують інше приміщення.

«Ми з Миколою Федоруком вважаємо, що Головне управління Пенсійного фонду Чернівецької області має розміщуватися в одному приміщенні. Комфортному і для пенсіонерів, і для працівників. І для цього є прекрасне приміщення, яке звільняється Національним банком в Чернівцях. Тому звернулися до Прем’єр-міністра Володимира Гройсмана з пропозицією передати приміщення для Пенсійного фонду. А для музею міста нехай місцеві депутати- запроданці шукають якесь інше приміщення. Можливо в «Сорбоні». І ночами тихше, і туристів більше в районі Резиденції».

При цьому, на жаль, Максим Юрійович знову висловлюється не без некоректностей. І головне – чи врахував шановний нардеп, яким є під’їзд до цього приміщення, і скільки пенсіонерам треба буде йти пішки від зупинок громадського транспорту?.. Може, таки є зручніші варіанти для літніх людей?..

А Музей міста тут справді виглядав би дуже гармонійно…

***

***

Загрузка...

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ