Рух Нових Сил «розколюється»? Чернівчани проти «нав’язаного» кандидата

0
319
Загрузка...

Чернівецька обласна організація Руху Нових Сил не буде брати участь у внутрішньопартійному праймеріз з визначення кандидатури для участі у майбутніх виборах Президента України та закликає Раду Партії розпочати перемовини з опозиційними демократичними політичними силами щодо узгодження єдиного спільного кандидата на пост Президента від усіх демократичних сил.

Таке рішення ми прийняли у зв’язку з недемократичним, волюнтаристським, негласним і втаємниченим нав’язуванням Юрієм Дерев’янком внутрішньопартійного праймерізу з «одним правильним претендентом».
Ми не погоджуємось з рішенням про підтримку Юрія Дерев’янка як кандидата в Президенти від РНС. Процес обрання єдиного кандидата від демократичних сил для участі у виборах Президента має бути відкритим, прозорим і чесним, – повідомляє РУХ НОВИХ СИЛ Чернівці.

Саме тому поширення інформації про набір «у команду Юрія Дерев’янка» з використанням символіки «Руху Нових Сил Михайла Саакашвілі» та зображенням Лідера ми закликаємо сприймати не інакше, як чергову провокацію.
Чернівецький Рух Нових Сил і надалі продовжить боротися за проголошені раніше принципи щодо відкритості, справедливості та відповідальності.

***

***

Загрузка...

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ