Екс-чиновники і екс-радники переймаються, де пропали критичні матеріали про місто

0
577
Загрузка...

Ведучий програми «Довели», автор критичних постів про проблеми у Чернівцях Андрій Жилкін публічно відповів тим, які переймаються, де він «зник» після усунення з посади мера Олексія Каспрука.

«Шановні мешканці.
Екс-чиновники, екс-радники, деякі робітники ЗМІ та комунальних підприємств питаються де я зник, чому не роблю статті та програми про місто?
Я нікуди не зникав!

Влада змінилася і мені цікаво, з чого нова влада почне діяти? Я спостерігаю, які кроки для поліпшення стану міста, його благоустрою, будуть робити нові очільники міста та їх команда. Я народився в цьому місті та мої батьки, мої діти мають бажання тут жити та працювати, і мені байдуже, хто керує містом, я хочу бачити як керують, і чи буде результат?
Хочу бачити своє місто найкращим.
Я своїх позицій і поглядів не змінив і не зміню, дуже уважно буду дивитися та спостерігати за діями нової влади і робити висновки, бо в неї дуже багато роботи і мало часу.

Мені цікаво коли, ким і як будуть виконуватися всі підписані раніше договори по тендерам на ремонти доріг, садочків, шкіл? Мені цікаво, як місто буде готове до початку навчального року та опалювального сезону, як буде вирішуватися проблема з комунальним транспортом та маршрутками,чи йде підготовка комунальних підприємств до зими, чи освітлення вулиць буде готове до зими, як використовуються кредитні кошти та кошти міського бюджету та інше.

Але мене щє і цікавить, хто відповість за перевитрати бюджетних коштів, наданих на ремонт кінотеатру Миколайчука, хто відповість за повернення до бюджету неосвоєних 3 млн. грн. на ремонті кінотеатру і коли його закінчать?
Аби завершити реконструкцію кінотеатру Миколайчука, потрібно ще 14 мільйонів гривень. Це попри запланований кошторис робіт. Додаткових робіт на об’єкті на 14 мільйонів гривень. Необхідно розібратися, хто у цьому винен – проектант чи замовник робіт, департамент містобудівного комплексу та земельних відносин разом з екс-начальником Бабчуком? Чи нова влада нарешті передасть справи у відповідні органи та винні будуть покарані?

А хто відповість по футбольному стадіону на Головній? Новий стадіон на вулиці Головній, який зводиться за фінансової підтримки УЄФА, мав почати приймати змагання та відвідувачів ще у 2014 році. Однак, через безгосподарність та бездіяльність екс мера та міських чиновників стадіон досі не готовий. Більше того, вартість будівництва зросла майже на 5 мільйонів гривень, які довелося виділити з міського бюджету. Замість того, щоб департаменту ДМБК прописати в тендері, що якщо підрядник виграє за 5 мільйонів, то зобов’язується зробити це за певний час, ціна не динамічна, а тверда. В разі, якщо умови не виконуються, то мали би бути введені в дію штрафні санкції.
Натомість, що ми бачимо? 5 мільйонів підрядник використав і каже, що у нього грошей більше не має.
Знову стадіон стоїть. А ціна виросла ще на 4 мільйони 700 тисяч гривень,
хто відповість за це і коли буде покараний? Коли стадіон почне працювати?

Так само є питання по садочку на Авангардній і у Ленківцях!
Маю надію на радикальні та конструктивні зміни у нашому місті від влади, та при необхідності, готовий долучитися з іншими громадськими активістами та організаціями для допомоги у покращенні життя та комфорту нашого міста!», – написав у групі ГО «Старе місто» у Facebook Андрій Жилкін.

***


***

***

Загрузка...

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ