Ще один спортивний майданчик у Чернівцях облаштовують на Бережанській

0
184
Загрузка...

Майданчик зі штучним покриттям розміром 42х22 м та пішохідна доріжка з твердим покриттям по периметру обійдуться у близько 1,4 млн. грн.

На замовлення департаменту містобудівного комплексу та земельних відносин Чернівецької міської ради розпочато будівництво спортивного майданчику на вул. Бережанській. Проектом передбачається влаштування спортивного майданчика розмірами 42х22 м, вимощення пішохідної доріжки з твердим покриттям по периметру майданчика, металевих огороджувальних конструкцій.

Кошторисна вартість робіт складає 1 381 166 грн. Роботи виконує підрядна організація ФОП Цаплюк Олександр Васильович (переможець процедури закупівлі в сумі 1 047,00 тис. грн.), повідомляє chernivtsy.eu.

Нагадаємо, не так давно у Чернівцях було облаштовано два універсальні майданчики зі штучним покриттям (трішки менші), які подарувала місту MasterCard. Але на одному з них, на жаль, покриття швидко «розсипалось», тож виконавцям робіт довелося знімати і заливати нове покриття.

«Дива» творяться навколо тендеру на будівництво спортивних майданчиків у ЗОШ №28 по вул. Руській. Цей тендер відмінили за «загадкових обставин».

fakty.cv.ua

***

Відкритий у Чернівцях 10.06.18 майданчик вже «посипався» і переробляють (відео)

***

Спортмайданчик у Чернівцях хочуть будувати… виробники металевих виробів

***

У Чернівцях відмінили ще один «спортивний» тендер (слідом за басейном)

***

Загрузка...

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ