«Політичний бокс»: Що «не поділили» Кобевко і Дідух-Кобзар в облраді (відео)

1
700
Загрузка...

Несподіваний конфлікт з рукоприкладством стався під час сесії Чернівецької обласної ради 24.07.2018 р. «Політичний бокс» продемонстрували шеф-редактор газети «Час» Петро Кобевко та «бургомістр» Володимир Дідух-Кобзар, а розбороняли депутати.

«Запалився» конфлікт після того, як «бургомістр» раптом встав і почав кричати щось на кшталт «циган смердючий», показуючи на Петра Кобевка… Останній, як кажуть, не витерпів такої некоректності і пішов «виховувати» Дідуха-Кобзаря. Але швидко спрацювали депутати, і «суперників», як кажуть у боксі, «розвели по кутах». Розборонили «політичних боксерів» депутат Верховної Ради Іван Рибак та депутат обласної ради – власник комплексу «Сонячна долина» Іван Семенюк, який свого часу, до речі, займався боксом, а тепер є заступником голови обласного відділення НОК України.

Петро Дмитрович в коментарі fakty.cv.ua зазначає, що то була спланована і чітко продумана провокація з боку «бургомістра». І радить придивитися уважніше до особи Володимира Дідуха-Кобзаря, не забуваючи, чим він займався раніше (мовляв, продавати конфіскат, представляти ділові кола Росії у нас і т.п. будь-хто не міг). Плюс звертає увагу, що «бургомістр» чітко контролює ступень своєї «дивності», не переступаючи межу, яка, приміром, могла би дозволити поставити певний діагноз, чи щось таке…

Ось цей конфліктний епізод:

***

А ось сесія обласної ради:

***

***

***

***

***

***

Загрузка...

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ