Чернівецький перевізник: Раніше я купував автобуси, тепер продаю…

1
448
Микола Альбота
Загрузка...

Вже екс-голова Асоціації перевізників Чернівців Микола Альбота, чиї маршрутки з 3.07.2018 р. припинили обслуговувати їх маршрути (6, 9, 9А, 20, 29), заявив, що розпродовує автобуси.

«Тепер хто хоче, хай обслуговує ці маршрути. Ми більше перешкод сторювати не будемо. Я більше не голова Асоціації перевізників Чернівців, більше не публічна особа. Я стаю бізнесменом з реалізації автобусів. Раніше їх купував, тепер продаю. Знаю, що у нас хочуть купити автобуси Кривий Ріг, Харків», – поширив слова Миколи Альботи екс-депутат міськради, знаний журналіст і громадський діяч Василь Забродський.

«Ми давно попереджали, що борги ростуть. Всі думали, що ми “жирні коти”, а ситуація зовсім не така. Наразі борги підприємства “Чернівці-2004” становлять два мільйона гривень. Співзасновники зібралися і вирішили, що існування підприємства немає сенсу. 130 працівників, які були у нас, звільняються і йдуть у Службу зайнятості. Автобуси розпродаємо. Їх вже відігнали на стоянку продажу транспорту. Ми вмерли», – цитують Миколу Альботу на chas.cv.ua.

За словами Миколи Альботи, з лінії забрали 45 автобусів. Саме їх і продають.

Водночас він зауважив, що підприємство зможе відновити роботу лише за певних умов.

«У Вінниці, яку нам наводять як приклад, з 1 липня проїзд становить шість гривень. Ми за старими тарифами працювати не можемо. Роботу зможемо відновити лише у тому випадку, якщо тариф буде підвищено, а маршрутну сітку повернуть до старої схеми», – зазначив Микола Альбота.

Раніше приватні перевізники розкритикували ініціативу міськради щодо змін руху окремих маршрутних автобусів.

Також у маршрутках №11,12 збирали підписили не ліквідоувати ці маршрути. А чернівчани зареєстрували петицію повернути стару схему руху маршруток, яку мали розглянути у міській раді.

Нагадаємо, Микола Альбота, який свого часу був директором комунального автобусно-тролейбусного управління, нарікав, що з мером Олексієм Каспруком неможливо домовитися, що з ним про щось домовляються, а потім він робить зовсім інше

fakty.cv.ua

***

***

***

***

***

Микола Альбота (перевізник): З нашим мером домовитися неможливо (відео)

***

Загрузка...

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ