Акція на підтримку Каспрука та інтрига навколо масовості зібрання (відео)

0
247
Загрузка...

Чернівчани, які негативно сприйняли рішення міської ради щодо дострокового припинення повноважень мера Олексія Каспрука, зібрались на Центральній площі на відповідну акцію.

Найактивніше висвітили цю подію ЗМІ, які називають «підкаблучними» Бурбаку і Ко. Хоча і тут не все склалось «правильно». Прихильні до мера (або екс-мера) мас-медіа вказали суттєво різні цифри учасників акції – від 150, 200 і до 500. А одна з газет скорегувала на своєму сайті інформацію і змінила 150 на «декілька сотень». На ці «нюанси» звернули увагу місцеві журналісти.

Скільки насправді було учасників акції «Захисти своє виборче право» 30.07.2018 р., можете спробувати самостійно порахувати, подивившись відео та фото. Виглядає, що близько двох сотень більш реалістично. Ну, і там були і журналісти (які представляють ніби «нейтральну сторону»), і навіть депутат, який голосував за усунення з посади мера (коментар давати він відмовився, а присутність пояснив тим, що просто цікаво).

При тому, що у другому турі виборів мера (коли кандидатів залишилось двоє) Олексій Каспрук набрав понад 33 тис. голосів (а інший фіналіст Віталій Михайлішин, який є депутатом і також голосував за зняття мера, – понад 18 тис.), на акцію на підтримку відправленого у відставку міського голови зібралась таки скромна кількість чернівчан…

Олексій Каспрук ще раз зазначив, що готує позов до суду. І це нормально – якщо депутати усунули його з посади з порушенням законодавства, варто довести це в судовому порядку.

***

***

***

Фото:

***

***

***

Цікаві спостереження:

***

Загрузка...

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ