Політолог: Таки вирішили знову знімати Каспрука

1
194
Загрузка...

Таке припущення висловив політолог і знавець місцевої «політичної кухні» Михайло Шморгун.

Він припустив, що питання дострокового припинення повноважень мера Чернівців Олексія Каспрука розглядатимуть на липневій сесії, коли в розпалі буде період відпусток. Михайло Шморгун прогнозує результативне голосування з цього питання (мовою оригіналу):

«Рєбята, таки вирішили знову знімати Каспрука. Перший раз – спустили пару, оцінили реально низький і маргінальний рівень мобілізації його прихильників.
Через місяць же, коли в розпалі буде період відпусток ОК скоріше за все таки знімуть з посади мера, перед тим заслухавши його доповідь про стан ЖКГ в місті і винісши незадовільну оцінку його роботі… Такий попередній сценарій.
Але важливе тут інше. Місцеві еліти уже знаходяться в виборчому процесі і не приймають за належне існуючий Статус Кво. Вони( як по толерантному називають відверте наібалово виборців) – передомовились.Тобто в базовій установці, яка визначає поведінку тут і зараз є не існуюча модель влади (Порошенко – Бурбак – Каспрук) , а майбутня як вони вважають (Юля – Іон – Сафронович). Виходячи з цього – вони ідуть на пролом в питанні Каспрука, оскільки на фоні більш великого національного двіжа на питання маленького обласного центрі десь на отшибі – всім буде наплювати».

Нагадаємо, питання дострокового припинення повноважень мера Олексія Каспрука мали розглядати на сесії 31.05.2018 р., але потім ініціатори передумали виносити це на голосування і зняли питання з порядку денного.

Як це відбувалось 31 травня, можете подивитися тут:

***

Як у Чернівцях 31 травня знімали/підтримували мера О. Каспрука (відео, фото)

***

Йшов на акцію підтримки мера Каспрука і… потрапив у пастку

***

Загрузка...

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ