Йшов на акцію підтримки мера Каспрука і… потрапив у пастку

0
556
Загрузка...

Про це написав публічно Євген Семехін, зазначивши далі, що цих «драчунів» з міської ради варто було б «вивести з гри» на пару років, або пару каденцій…

«Сьогодні зранку йшов на акцію підтримки міського голови Чернівців Олексія Каспрука і не дійшов – нога потрапила в провалля, яке утворилось на пішохідній зоні на вул. Шевченка.

Таких пасток по центру місту вже з десяток: провалюються колодязі від комунікацій, фем плітка біля них. Якісь власноруч люди заливають розчином цементу, що вберегти себе і родичів від травм. Але більшість продовжує збільшуватися щодня від тоді, коли зійшов сніг.

Стояв я в цій пастці безвідповідальності і байдужості комунальних служб міста і згадував вулички Кракова і Праги, на яких гуляв пару тижнів тому. Чому там такого немає, а у нас є? Чому в Кракові в суботу цілий день їздять машини і поливають вулиці та тротуари водою? Чому в Празі в неділю в день співробітники комунальних служб з величезним пилососами слідкують за чистотою міста, а у в Чернівцях пилу не менше ніж в промисловому Донбасі?

Чому сусідні Франківськ і Тернопіль строюють дружню інфраструктуру для велосипедистів, людей з обмеженими можливостями, а чернівецька інфраструктура сприяє тому, що здорова людина після прогулянки чернівецькими вулицям ставала людиною з обмеженими можливостями?

Люди, які мають відповідати за розвиток міста, змагатися з іншими містами за ресурси (людей, інвестиції) забули про свої обов’язки. Вони як хокеїсти-тафгаї зійшлись в бійці, їх в цей момент не цікавить перемога команди, для них не існує більше нікого окрім опонента.

В хокеї драчунів карають двома хвилини поза грою.
Шкода, що в політиці не можна застосувати хокейні правила і вивести з гри драчунів на пару років чи каденцій.

Щоб за цей час прийшли нові. Які не повторять шлях старих, тому що будуть знати чим це закінчиться.

Чернівцям потрібен новий лідер.Старі вже зламались і не підлягають ремонту.

Хто?» (Євген Семехін)

То хто?..

fakty.cv.ua

***

Читайте також:

Каспрук і Продан «схрестили шпаги» у прямому ефірі! (відео)

***

Як у Чернівцях 31 травня знімали/підтримували мера О. Каспрука (відео, фото)

***

Загрузка...

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ