Відійшли в інший світ Головний рабин та директора МіськШЕП…

0
279
Загрузка...

Про ці сумні звістки повідомив екс-депутат Чернівецької міської ради Ілля Хочь.

«Сьогодні прийшли сумні звістки! Страшні звістки! Пішли з життя два моїх великі друзі. Люди з Великої Літери! Не стало Головного равіна Чернівецького регіону Ноаха Кофманського і директора МіськШЕП, настоящего полковника Михайла Степановича Ігнатьєва. Схилимо голови перед пам’ятю цих двох великих і непересічних ЧЕРНІВЧАН! Вічна пам’ять! Щирі співчуття родинам!», – написав на своїй сторінці у Facebook Ілля Хочь.

Міський голова Олексій Каспрук дуже зворушливо написав про Михайла Ігнатьєва:

«Колись читав про нього в історії афганської війни:

“”Командир батальона капитан Михаил Игнатьев был для нас идеалом, – вспоминает Беляев. – Каждую операцию продумывал до мелочей. Благодаря ему у нас потери всегда были минимальными”.

Весна. Появилась «зеленка». Моджахеды, используя ее, активизировали боевые действия. Для мотострелков наступили горячие деньки. Во время одной из операций батальон Игнатьева в составе бригады вышел на блокирование кишлаков, откуда моджахеды обстреливали наши войска реактивными снарядами. Несмотря на отчаянное сопротивление противника, мотострелки прочесали район и уничтожили все огневые точки.Солдаты и офицеры проявили необычайное мужество. Почти весь батальон за ту операцию был поощрен командованием.”

І для мене був ідеалом, взірцем чоловіка, старшого товарища… Це кляте слово БУВ…

Прямий, щирий, чесний, відповідальний, вимогливий до інших, а в першу чергу до себе, непримиренний до брехні та лицемірства… “Цвяхи робити б з таких людей”…

І на лікарняному ліжку продовжував працювати… Не міг лишити підприємство ні на хвилину.

” – Михаил Степаныч, берегите себя..
– Алексей Палыч, та все нормально!”

Не зберіг… Ми не вберегли…:(

Спіть спокійно, Михайле Степановичу, най буде пухом Вам чернівецька земля…

P.S. Прощання з Михайлом Степановичем Ігнатьєвим відбудеться завтра о 12.00 в Будинку офіцерів на Театральній площі»…

***

***

***

Загрузка...

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ